Direk olarak sistemden silindiğini bende sanmıyorum. İlla ki bir yerde duruyor ve yönetici onayıyla komple siliniyordur. Bence tabi.
Kendilerinin kapattıklarının geri açıldığını çok gördüm. Ancak kişilerin sildiklerinin geri geldiğini görmedim, duymadım. Umarım ilk sizden duymuş olurum. Geçmiş...