Hayır google paranızı yemiyor. Sürekli adsense hesabınıza girip kaç lira oldu kaç lira oldu diye bakıyorsunuz. Bu yüzden cache sorunu oluyor ve daha önceyi gösteriyor. Bu durumda şifrenizi başka bir arkadaşınıza verirseniz ve bakmasını isterseniz o yüksek olanı görecektir. Sizin görüntü de...