chat eczaonline.com yazılım uzmanı gaziantep web tasarım

Arama sonuçlarınız

  1. R

    ayva.net jenerik domain

    fiyat 7,000 lira ciddi alıcı olursa fiyatta bişeyler yapabiliriz.
  2. R

    iDealhosting | İngiltere Lokasyonlu Yeni Sunucu Stoklarımız

    plesk sınırsız lisansınız çok değli mi ?
  3. R

    php sürüm yükseltme

    ssh da root iken aşağıdaki komutu girin. wget -q -O - http://www.atomicorp.com/installers/atomic.sh | sh ardından da yum update php* yapınız. update işlemi bittikten sonra service httpd restart komutunu girerek php sürümünü yükseltebilirsiniz.
  4. R

    Yardım

    flash objesini transparan yapman gerekiyor. frontpage expression web veya dw ile sayfayı açıp flash objesinin özelliklerine gör orada transparan var onu işaretlemen gerek.
  5. R

    Ücretsiz Pagerank Kontrol Script

    sınırlandırma yok tek sorun yaşarsan o da sunucularının karşılık verememesi veya kapalı olmasından kaynaklanır.
  6. R

    Ücretsiz Pagerank Kontrol Script

    aslında api yapmayı düşünüyorum ama şimdilik vaktim yok.... http://www.ysfkc.com/dosyalar/siteinfo?i=googleP&u=ysfkc.com i parametre değerleri: googleP : PR googleI : İndex ( büyük ı harfi ) googleB: Backlink alexa: Alexa Rank dmoz: Dmoz Kaydı Kontrolü u parametresi ise url dir
  7. R

    basit güvenlik kodu

    bu güvenlik kodunu 2006 gibi ceviz.net'te yazmıştım. isterseniz güvenlik kodu yerine soru-cevap şekline çevirin örneğin; Türkiyenin Başkenti ? - Ankara gibi. Böyle olunca botlar bunları aşamayacaklardır. Güvenlik kodunu aşmak için aslında o anki formun bir ekran görüntüsünü alıp botu yazana...
  8. R

    Php coder

    muratmoon farklı şeylerden bahsettiğimizi sanmıyorum. bağlantı sayfa başında açılmışsa eğer ortalarda açılan yeni bağlantıyı kullanmaz. açık ve kapanmamış olandan devam eder. mssql ile alakamız yok çünkü konumuz php. php de sayfa sonuna gelindiğinde aktif bağlantıyı kapatır.
  9. R

    Php coder

    php ile açılan bir bağlantı varsa php onu kullanır yeni bir bağlantı açmaz. ancak mysql_pconnect kalıcı bağlantı oluşturulur. normal olarak açılan bağlantılarda sayfa sonuna gelindiğinde otomatik kapatılır ekstradan close yapmaya gerek yoktur. ama sayfanın ortasında lazım oldu açtık işimiz...
  10. R

    şu kodu decode edebilecek varmı?

    bilgisayarınızı virüs taramasından geçiriniz muhtemelen malware vardır
  11. R

    Php coder

    @webyazilim aklınıza gereksiz bir söz gelmiş. sadece iki kere bağlantı yapmış hoş açık olan bağlantı varsa ordan devam etcek elbet ama 2 satır daha okuması gerekcek php nin buna ne gerek var ? eleştirilmek zorunuza gidiyorsa hiç iş yapmayın dimi?
  12. R

    şu kodu decode edebilecek varmı?

    $content = file_get_contents('http://www.site.com'); preg_match_all("#.*?src=\"(.*?)\"#i",$content,$url); foreach ($url[1] AS $adres) { echo rawurldecode($adres).'<br>'; } ya da echo rawurldecode('%71%69%6e%79%2d%66%65%63%6f%6b.%63%6f%6d');
  13. R

    ?> hatası ?

    Windows da PhpDesigner Linux altında ise Komodo-IDE tavsiye ederim.
  14. R

    tarihten tarih çıkartmak?

    İki tarih arasındaki fark bu işlemi yaparken verilen iki tarihi de mktime() yardımı ile unix timestamp zaman mührüne çevirdikten sonra büyükten küçüğü çıkarın ve daha sonrasında tekrar saniye cinsinden güne bölerseniz sonucu elde etmiş olursunuz
  15. R

    Php coder

    gereksiz bir mysql bağlantısı daha açılmış zaten sayfa başında mysql ile bağlantı halindesiniz sayın @Angelo gözünüzden kaçtı sanırım..
  16. R

    Fikir Alışverişi: Pahalı Layeredtech vs Ucuz Leaseweb

    yaklaşık 2 yıldır netdirect ile çalışıyoruz hiç bir sorunla karşılaşmadık.
  17. R

    vBulletin 3.7.4 Yayınlandı..

    merak etme indir localhostuna kur :) Community linki koymuşlar friend list sosial groups lara geçiş için daha ayrıntılı bakmadım.
  18. R

    hetzner hakkında

    http://www.hetzner.de/hosting/produktmatrix/en-rootserver-produktmatrix/ burayı ben yeni buldum makine özelliklerine bakılırsa fiyatlar gayet normal burayla çalışan oldu mu hiç ? dipnot: server falan kiralamıycam sadece fiyatları gördüm çok uygun geldi ayrıca limitsiz trafik diyor..
  19. R

    Mysql'e blob ile resim kaydetme?

    blob olarak saklamanı öneririm.. bakma sen değişik değişik söleyenlere longblob ile halledebilirsin. veritabanına kaydederken resmin tüm bilgilerini almayı unutma type width height vs daha kolay işlem yapabilmek için.. [konudışı] oldu olcak string verileri de integer olarak saklayalım :)...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Betcup Artemisbet Forum canlı bahis sohbet - - chat
Üst