yanlız şurası var sanırım adbrite da çek ile ödeme yapıyo ve 3 ay sonra onaylıyo 10 gün yolda geçti desen etti 100 gün 20 günde çeki bozdurdun desen etti 4 ay ben adsense çekini 40 gün sonra alıyorum 45 gün de bozuyoruz dediler daha bozmadılar gitmem lazım şubeye yaklaşık 90 gün 1 ay kardayız ama sanırım adbrite adsenseden daha fazla kazandırıyor ama bu aralar adsense ile aram çok iyi günde 15-20$ arası bırakıyor. Adbrite da işallah denicez ama şimdilik adsense :$
yanlız şurası var sanırım adbrite da çek ile ödeme yapıyo ve 3 ay sonra onaylıyo 10 gün yolda geçti desen etti 100 gün 20 günde çeki bozdurdun desen etti 4 ay ben adsense çekini 40 gün sonra alıyorum 45 gün de bozuyoruz dediler daha bozmadılar gitmem lazım şubeye yaklaşık 90 gün 1 ay kardayız ama sanırım adbrite adsenseden daha fazla kazandırıyor ama bu aralar adsense ile aram çok iyi günde 15-20$ arası bırakıyor. Adbrite da işallah denicez ama şimdilik adsense :$
Googledan cevap geleceği yok.2 ayı gecti hala adamlar onay verecekler.Bu sponsoru kullananım beri.Bedavaonline guzel yazmıssın valla.
Ben zaten buyuk sozu dinlerim
espri değil gerçekler maalesef kasım ayından beri üyeyim adsense'e 130 $ oldu ve dün onaylandı. ama adbrite a geçen ay üye olmuştum öylesine 3-4 gün önce kullanmaya başladım ve 3-4 gün içinde 50 $ ı geçti. bide siz 90 günü takmışsınız. 1 kere bekliyeceksin ondan sonra her ay ödemen düzenli olarak gelecek. ama bi de şu var ki
3(Google Adsense x Adbrite ) = Sedo gibi bir formülde mevcuttur elimizde...