Arkadaşlar bugün ozgurruh arkadaşımızın hatırlatması üzerine kontrol ettim ve tekrar güncelleme yapıldığını gördüm. Belki güncelleme yapılalı birkaç gün olmuştur. Fakat bilmeyenler için hatırlatalım istedik.
Ben hergün bakarım deün gece farkettim arkadaşlar. Ayrıca bu gücenlleme sürekli olan birşey sürekli bu konu hakkında başlık açılacağına konu sabitlenebilir.
Alexa sık güncelleme yapmaya başladı bu aralar. Sistemi değişti sanırım. Eskiden bu kadar sık olmaz bilakis aralıklı olurdu. Yine bir güncelleme mevcut sitelerinizi kontrol edebilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradaniletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.