Awbs Hakkinda Detayli Bilgiler Dersler

gf8

Onaylı Üye
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
1,701
Beğeniler
2
selamlar..
AWBS de paypali aktif ettim ama
%4 komisyonuda eklemesini istiyorum bunu nasil yapiyorduk anlaticak olan varmı
 

sonsuzhost

Müptela Üye
Katılım
28 Şub 2006
Mesajlar
1,287
Beğeniler
1
Konum
burdan yak
Evet denedim fakat sorun devam ediyor.

Aslında tam olarak sorun şu.

Admin panelinde karakterlerle ilgili hiçbir problem yok.

Sadece mail adresine giden ticket bildirimlerinde türkçe karakterler çıkmıyor. (Ticket açıldı,ticketa cevap yazıldı,ticket kapatıldı vs..)

E-mail templatelerinizde (configuration/edit e-mail templates menüsünden) charsetin iso-8859-9 olduğunuda bi kontrol edin isterseniz.
 

gf8

Onaylı Üye
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
1,701
Beğeniler
2
selamlar..
AWBS de paypali aktif ettim ama
%4 komisyonuda eklemesini istiyorum bunu nasil yapiyorduk anlaticak olan varmı
Sorunun Tekrarı
yokmu arkadaslar
bu konuda bilgisi olan
sadece
Sipariş esnasında paypali secenlere

%4 komisyon eklicek
 
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
96
Beğeniler
1
Konum
Istanbul
Tam E-Mail almada karakter sorunlarını düzeltmeye çalışırken bu sefer de 2 gündür mail gelmemeye başladı. :)

Cronjob ayarlarını tekrar kontrol ettim bir problem görünmüyor.

Neden olabilir bilgisi olan var mı acaba?

Şimdiden herkese teşekkürler.
 

brdn

Pratik Üye
Katılım
19 Mar 2008
Mesajlar
22
Beğeniler
0
Konum
Italia
Bişiler eksik gibi ayarlarda eğer tüm ayarların sorunsuz olduğundan emin isen curl ve curlssl i ni test et sorunsuz çalıştığından emin ol

www.domainin.com/tools/curltest.php linki ile curl in sorunsuz çalışıp çalışmadığını test edebilirsin

curltest sorunsuz çalışıyor bende
onlinenic test de sorunsuz
ama gel görki onlinenic hesabını göstermiyor. update dediğime iç sunucu hatası veriyor bende.. sizce neden kaynaklanıyordur.?
 

gf8

Onaylı Üye
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
1,701
Beğeniler
2
selama rkadaşlar ben safe modu açmak zorunda kaldım makinede

bu seferde sürekli şu hatayı vermeye başladı email olarak geliyor

set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />


bu hata sadece ben safe modu actiğimda gelmeye başladi
safe modu kapatmak istemiyorum ne yapmalıyım
 
Katılım
21 Mar 2008
Mesajlar
2
Beğeniler
0
Konum
AYDIN
Merhabalar benim de awbs ile sorunum var...
Serverımız değiştirdik...
aldığımız cpanel yedegini attık
awbs licence erro hatasını aliyoruz :(
ilk basta anlattıgınız install klasorunu atip 2. adima kadar gitmek icin upload ettik fakat bu sefer bu hatayı veriyor:
Kod:
[B]The encoded file /home/xxx/public_html/install/install.php is corrupt.[/B]
yardımcı olacak varmı ?
 
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
96
Beğeniler
1
Konum
Istanbul
selama rkadaşlar ben safe modu açmak zorunda kaldım makinede

bu seferde sürekli şu hatayı vermeye başladı email olarak geliyor

set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />


bu hata sadece ben safe modu actiğimda gelmeye başladi
safe modu kapatmak istemiyorum ne yapmalıyım
Aynen bu problem bende de başladı.
 

sonsuzhost

Müptela Üye
Katılım
28 Şub 2006
Mesajlar
1,287
Beğeniler
1
Konum
burdan yak
Aynen bu problem bende de başladı.
set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode hatası


AWBS scriptinizin bazı bölümlerinde Warning: set_time_limit() [function.set-time-limit]: Cannot set time limit in safe mode hata mesajını alıyorsanız bunun sebebi awbs nizi kurduğunuz hostingin php.ini konfigürasyonunda SAFE_MOD = ON olmasıdır bu sorunu gidermek için awbs kurulu olan hostinginizde php.ini dosyasında SAFE_MOD = OFF yapmalısınız

SAFE_MOD = OFF yapılması bir awbs script gereksinimidir
Bknz: http://www.sonsuzhost.com/awbs-sistem-gereksinimleri.php


[ İsteyen reklam desin isteyen demesin awbs vb.. ile ilgili konularımı dökümanlarımı destek forumumuzda yayınlıyorum: http://www.sonsuzdestek.com ]
 

sonsuzhost

Müptela Üye
Katılım
28 Şub 2006
Mesajlar
1,287
Beğeniler
1
Konum
burdan yak
AWBS kurulu olan domainde safe_mode ayarı zaten Off şekilde.
safe_mod = OFF iken şu hatayı vermez:

set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />

şöyleki :

eğer safe_mod= ON yaptı iseniz safe_mod gereği set time limit fonksiyonu çalışmaz zaten alınan hatamesajında da belirtiliyor bu "Cannot set time limit in safe mode in"

awbs kurulu dizininize phpinfo dosyası atarak kontrol edin safe_mod = OF olduğunu ayrıca set_time_limit fonksiyonunun php.ini dosyanızda disable_functions ların içinde olmadığından emin olun

Ayrıca php.ini dosyanızda değişiklik yaptığınızda http nizi restart etmeniz gerektiğini unutmayın.
 

HDDServers

Profesyonel Üye
Katılım
18 Nis 2008
Mesajlar
694
Beğeniler
0
Konum
OFİS/Ya sen ?
safe_mod = OFF iken şu hatayı vermez:

set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />

şöyleki :

eğer safe_mod= ON yaptı iseniz safe_mod gereği set time limit fonksiyonu çalışmaz zaten alınan hatamesajında da belirtiliyor bu "Cannot set time limit in safe mode in"

awbs kurulu dizininize phpinfo dosyası atarak kontrol edin safe_mod = OF olduğunu ayrıca set_time_limit fonksiyonunun php.ini dosyanızda disable_functions ların içinde olmadığından emin olun

Ayrıca php.ini dosyanızda değişiklik yaptığınızda http nizi restart etmeniz gerektiğini unutmayın.

Vay öner abim kolay gelsin. hiç görünmüyon nerlerdesin. :)
 

Efsane

Müptela Üye
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
1,553
Beğeniler
1
Yaş
38
Konum
bilecen (:
Dizinlere şifre koyunca Problem oluyor..

Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
2.7.5 e yeni geçtim.. Problem nedir acaba ?
 

gf8

Onaylı Üye
Katılım
28 Ocak 2008
Mesajlar
1,701
Beğeniler
2
AWBS sürüm güncellemesini sırası ile değilde
3 sürüm birden atlayarak yapsak sizce ne olur bir hasar oluşurmu acaba.?
 

Efsane

Müptela Üye
Katılım
12 Eki 2007
Mesajlar
1,553
Beğeniler
1
Yaş
38
Konum
bilecen (:
Dizinlere şifre koyunca Problem oluyor..

2.7.5 e yeni geçtim.. Problem nedir acaba ?
Kendi sorunumu hallettim..

AWBS sürüm güncellemesini sırası ile değilde
3 sürüm birden atlayarak yapsak sizce ne olur bir hasar oluşurmu acaba.?
Sırayla geçiş yapman gerekiyor.. 273 - 274 - 275 filan şeklinde.. Her sürüm dosyasında sadece değişken dosyalar yer alıyor.
 

Bu konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Misafirler: 3)

Üst