Bildiğin emlak ofisi işte. Hasan emlak falan gibi olmasın değişik birşey olsun istedik. First emlak gibi Türkçeleşmiş sayılabilecek kelimelerde olabilir. Güzel, Anlaşılabilir ve karizmatik olmalı kısaca.
Plus Emlak ta karar kıldık. Bu ara iş değişikliği ve tadilat yüzünden epey bir meşgulüz. Hiçbirşeyle ilgilenemiyorum. Kusura bakmayın. Tekrar teşekkürler..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradaniletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.