benim için sorun olmaz beklerim fakat uyguladığım taktik şöyle ; bütün linkleri her backlink kastığım siteye tek bir makale içerisinde yerleştiriyorum
xclever'ın kem küm makalesi
"Bu makale 1. seo yarışması ile alakalı olup 2. seo yarışması da buna dahil edilip 3. seo yarışmasını da araya sıkıştırıp 4. seo yarışmasını en sona yapıştırarak makalemin sonuna gelmiş bulunmaktayım" gibi makaleler yazarak bir seferde işi bitiriyorum
buna ek olarak makaleleri yarışma başlamadan önce yazıp taslağa kaydediyorum , arama kelimesi belirlendikten sonra kelimeyi makalenin aralarına serpiştiriyorum anahtar kelimeleri giriyorum başlığı attıktan sonra 5000 kelimelik makale hazır kelimeyi aldıktan 5 dakika sonra makale google indexte ve ilk sırada devirebilene aşk olsun sonra biraz backlink ve ilk sırada taş gibi sağlam aynı özgürlük heykeli gibi elinde meşale ben burdayım dercesine
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradaniletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.