chat eczaonline.com yazılım uzmanı gaziantep web tasarım

php ile klasor icindeki dosyaları saydırmak.

~Aykut

Şen Üye
Katılım
25 Şub 2005
Mesajlar
84
Beğeniler
0
Konum
My Ütopya
#1
elimde bir resim scripti var. alt klasorunda img klasorune yukleme yapiyor.

bende kac kere yukleme yapildi bu saydirmak istiyorum

php ile klasordeki dosya sayisini sayacak bir kod varmi ?
 

Angelo

Onursal Üye
Katılım
13 Ara 2004
Mesajlar
9,603
Beğeniler
111
Yaş
37
Konum
AZ
#2
PHP:
<?
// Belirtilen dizindeki toplam dosya sayisi

// Dizini gir.
$dir = "/home/user/image";


$handle = opendir($dir);
$i = 0;
while (false !== ($file = readdir($handle))) {
       if (!is_dir("$dir/$file")) {
       $i++;
       }
   }
echo "Toplam Dosya: $i";

?>
 

Bu konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Misafirler: 0)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Betcup Artemisbet Forum canlı bahis sohbet - - chat
Üst