chat eczaonline.com yazılım uzmanı gaziantep web tasarım

şu kodu decode edebilecek varmı?

1dur

Pratik Üye
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
28
Beğeniler
0
Yaş
30
#1
şu kodu decode edebilecek varmı?

Kod:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1254"></HEAD>
<BODY><IMG height=0 src="http://%77%77%77.%63%62%72.%72%75/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 src="http://%66%75%66%69%66%2d%75%70%69%6a.%72%75/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%77%77%77.%61%76%63%68%65%63%6b.%72%75/?f=*" width=0 border=0><IMG 
height=0 src="http://%73%74%6f%72%6d%70%61%79.%63%6f%6d/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 
src="http://%77%77%77.%70%6f%6e%7a%69%73%63%61%6d%73.%63%6f%6d/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 src="http://%68%75%67%61%66%2d%69%73%6f%70.%72%75/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%6b%75%6a%75%2d%66%6f%76%65%77.%63%6f%6d/?f=*" width=0 border=0><IMG 
height=0 src="http://%77%77%77.%62%6d%6f.%63%6f%6d/?f=*" width=0 border=0><IMG 
height=0 src="http://%77%77%77.%63%69%62%63.%63%6f%6d/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 src="http://%6e%69%6c%6f%66%2d%61%7a%75%64.%72%75/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%71%69%6e%79%2d%66%65%63%6f%6b.%63%6f%6d/?f=*" width=0 border=0><IMG 
height=0 src="http://%6b%61%76%6b%61%7a%63%65%6e%74%65%72.%63%6f%6d/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%6b%67%62%72%65%6c%61%78%63%6c%75%62.%72%75/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 
src="http://%77%77%77.%62%32%62%2d%74%72%75%73%74.%63%6f%6d/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 src="http://%76%69%70%6f%66%2d%79%66%61%71.%72%75/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%74%61%74%2d%6e%65%66%74%62%61%6e%6b.%72%75/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 src="http://%78%6f%72%65%66%2d%75%6a%79%78.%72%75/?f=*" 
width=0 border=0><IMG height=0 
src="http://%67%72%6f%6e%78%70%6c%61%6e%65%74%73.%72%75/?f=*" width=0 
border=0><IMG height=0 
src="http://%76%65%6e%64%6f%72%73%6e%61%6d%65.%76%6e/?f=*" width=0 
border=0></BODY></HTML>
 

Raiden

Profesyonel
Katılım
13 Ocak 2005
Mesajlar
339
Beğeniler
0
Yaş
34
#2
PHP:
$content = file_get_contents('http://www.site.com');
preg_match_all("#.*?src=\"(.*?)\"#i",$content,$url);
foreach ($url[1] AS $adres)
{
   echo rawurldecode($adres).'<br>';
}
ya da
PHP:
echo rawurldecode('%71%69%6e%79%2d%66%65%63%6f%6b.%63%6f%6d');
 

1dur

Pratik Üye
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
28
Beğeniler
0
Yaş
30
#3
PHP:
$content = file_get_contents('http://www.site.com');
preg_match_all("#.*?src=\"(.*?)\"#i",$content,$url);
foreach ($url[1] AS $adres)
{
   echo rawurldecode($adres).'<br>';
}
ya da
PHP:
echo rawurldecode('%71%69%6e%79%2d%66%65%63%6f%6b.%63%6f%6d');
ya siteme virüs girmiş her attığım php dosyasında kaynak olarak üstte verdiği kod çıkıyor.
 

1dur

Pratik Üye
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
28
Beğeniler
0
Yaş
30
#5
hayır. sildim bütün ftp yi . vbulletinin herhangi bir dosyasını ftp ye atıyorum mesela profile.php

domain.com/profile.php yazıyorum sayfa boş çıkıyor.kaynağa bakınca üstteki kodlar yazıyor.
 

Raiden

Profesyonel
Katılım
13 Ocak 2005
Mesajlar
339
Beğeniler
0
Yaş
34
#6
bilgisayarınızı virüs taramasından geçiriniz muhtemelen malware vardır
 

1dur

Pratik Üye
Katılım
10 Eyl 2008
Mesajlar
28
Beğeniler
0
Yaş
30
#7
spyware doctor ile temizledim.yeni dosyaları indirdim hala aynı.
 

Bu konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Misafirler: 0)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Betcup Artemisbet Forum canlı bahis sohbet - - chat
Üst