url'de /attachment_id yazısı çıkıyor

srdr1903

Yeni Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
25 Haz 2012
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Yaş
28
#1
Yapmayi dusundugun siteye ara vermistim bugunlerde bir hevesle yeniden hayata gecirmeyi dusunuyorum. Ancak baslikta yazan problem baş gösterdi galerideki resim sayfalarinin url'si siteadi.com/attachment_id=123 seklinde gorunuyor ancak daha onceden hazirlanmis galerilerde bu problem yok yada bu bir problem mi onuda bilmiyorum seo icin zararlimidir zararliysa nasil cozeriz yardimci olursaniz sevinirim
 

srdr1903

Yeni Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
25 Haz 2012
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Yaş
28
#3
Cache'leri temizleyip yeniden denerseniz sanırım sorun çözülecektir :).
dediğin işlemi yaptım snaırım bir değişme olmadı artık oluşturduğum yeni galerilerin sayfalarında url'ler isimlerle değil "siteadı.com/attachment_id=" şeklinde görülüyor sanırım düzeltemiycem bu durumu bunun seo konusunda zararı varmı acaba?
 

bipixel

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
17 May 2014
Mesajlar
134
Beğeniler
0
Konum
Kocaeli Gebze
#4
dediğin işlemi yaptım snaırım bir değişme olmadı artık oluşturduğum yeni galerilerin sayfalarında url'ler isimlerle değil "siteadı.com/attachment_id=" şeklinde görülüyor sanırım düzeltemiycem bu durumu bunun seo konusunda zararı varmı acaba?
Resimleri eklerken resimlere isim veriyor musunuz ?
 

srdr1903

Yeni Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
25 Haz 2012
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Yaş
28
#5
Resimleri eklerken resimlere isim veriyor musunuz ?
var hocam resimlerin isimleri ancak url'ye eklenmek yerin url attachment?id ile çıkıyor. Bu şekildeki url'ler SEO için olumsuzluk yaratır mı? SEO için bir sıkıntı yoksa önemsemiycem artık url mevzusunu.
 

Bu konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Misafirler: 0)

Üst