Websahibi.com un sunucuları hafta sonu kapatıyor galiba, bana bakıma alındığını söylüyorlar. her hafta sonu gece 1 ile sabah 10 arası (ki ciddi bi zaman) sunucular off. 1 ay öncesine kadar çok iyiydi, fakat şimdi aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
yaklaşık 1 sene onlarla çalıştım teknik destek + fıyatları benim açımdan çok iyi neden kapandıklarını bilmiorum askerden sonra gene çalışacaktım kapacaklarını duydım kötü oldu
3 Sene önce ilk host aldığım adres orasıydı. Gün içinde birkaç kez down oluyordu sunucuları. Sonra türkticarete gitmiştik orada da biraz macera yaşadıktan sonra Reseller alıp feraha kavuştuk
kapanıp kapanmayacağını bilmiyorum, ama web host olarak Türkiye nin ilk 10 u arasında,
benim şikayetim son 20-30 gündür, sunucuların çok sık down olması, onun dışında sorunum yok.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradaniletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.