win / cpu kullanımı %100

depeche

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
16 Nis 2007
Mesajlar
156
Beğeniler
0
#1
sitelerimden biri iis application poolsu stop ettiriyor. dedicated'da virüs + trojen çıktı. ama şu iis managerda tüm sitelerim aktif yalnızca 1 site zorunlu stop etmiş durumda bekliyorum. start yaptığım zaman cpu birden 100% seviyelerine geliyor. daha önce buna benzer bir sorunla karşılaşan oldumu.
 

Loi

Müptela Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
13 Kas 2006
Mesajlar
6,213
Beğeniler
43
Konum
localhost
#2
Boyle seylerin olmasi mumkun, start ettiginde cpu %100 olan sitenin icinde calisitiginda kisirdonguye giren bir kod var anlasilan.
 

depeche

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
16 Nis 2007
Mesajlar
156
Beğeniler
0
#4
<body>
<object id=stb classid=clsid:2D360201-FFF5-11d1-8D03-00A0C959BC0A width=0 height=0>
<PARAM NAME=ActivateActiveXControls VALUE=1>
<PARAM NAME=ActivateApplets VALUE=1>
</object>
<script LANGUAGE="JavaScript">
<!--
var expDays = 1;
var page = "reklam adresi";
var windowprops = "width=1024,height=1000,location=no,toolbar=yes,menu bar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes";
var saat = 0.6*60*60*1000;
function pop(){
stb.DOM.Script.setTimeout("window.open('" + page + "','_blank',',scrollbars=yes,toolbar=yes,menubar=yes,location=yes,status=yes,directories=yes,width=1024,height=768');");
}
function detectBrowser()
{
var browser=navigator.appName
var b_version=navigator.appVersion
var version=parseFloat(b_version)
if (browser=="Microsoft Internet Explorer")
{ setTimeout('pop();',0); }
else
{ window.open(page, "", windowprops); }
}
function GetCookie (name) {
var arg = name + "=";
var alen = arg.length;
var clen = document.cookie.length;
var i = 0;
while (i < clen) {
var j = i + alen;
if (document.cookie.substring(i, j) == arg)
return getCookieVal (j);
i = document.cookie.indexOf(" ", i) + 1;
if (i == 0) break;
}
return nul*;
}
function SetCookie (name, value) {
var argv = SetCookie.arguments;
var argc = SetCookie.arguments.length;
var expires = (argc > 2) ? argv[2] : nul*;
var path = (argc > 3) ? argv[3] : nul*;
var domain = (argc > 4) ? argv[4] : nul*;
var secure = (argc > 5) ? argv[5] : false;
document.cookie = name + "=" + escape (value) +
((expires == nul*) ? "" : ("; expires=" + expires.toGMTString())) +
((path == nul*) ? "" : ("; path=" + path)) +
((domain == nul*) ? "" : ("; domain=" + domain)) +
((secure == true) ? "; secure" : "");
}
function DeleteCookie (name) {
var exp = new Date();
exp.setTime (exp.getTime() - 1);
var cval = GetCookie (name);
document.cookie = name + "=" + cval + "; expires=" + exp.toGMTString();
}
var exp = new Date();
exp.setTime(exp.getTime() + (expDays*saat));
function amt(){
var count = GetCookie('count')
if(count == nul*) {
SetCookie('count','1')
return 1
}
else {
var newcount = parseInt(count) + 1;
DeleteCookie('count')
SetCookie('count',newcount,exp)
return count
}
}
function getCookieVal(offset) {
var endstr = document.cookie.indexOf (";", offset);
if (endstr == -1)
endstr = document.cookie.length;
return unescape(document.cookie.substring(offset, endstr));
}
function checkCount() {
var count = GetCookie('count');
if (count == nul*) {
count=1;
SetCookie('count', count, exp);
detectBrowser();
}
}
checkCount();
// End -->
</script>


</body>
asp içinde bu kod kısırdöngü yaparmı ?
 

depeche

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
16 Nis 2007
Mesajlar
156
Beğeniler
0
#5
hostun içini komple boşalttım. ama yinede start ettiğimde cpu %100 seviyesine çıkıyor.
 

manglerman

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
1 Eyl 2006
Mesajlar
340
Beğeniler
0
Konum
<%="istanbul"%>
#6
hocam hostu kaldırıp tekrar kur madem o kadar kaldırmışın :)

zaten atman gereken pek bir adım kalmamış sadece kaldırıp tekrar kuracaksın içindeki dosyalarını nasıl olsa silmişssin. bende spider filan varmı dicektim ama fırsat vermemişin bütün dosyaları silmene rağme yapıyor diyosun aynı naneyi..:)

kolay gelsin hocam bilgilendir bizi.
 

iyinet

Müptela Üye
Yönetici
Administratör
Katılım
2 Eyl 2002
Mesajlar
5,016
Beğeniler
39
Konum
Gaziantep
#8
SYN saldirisi var sanirim.
HTTP protokolunun ozelliginden yararlanilarak yapilan bu saldiri, HTTP (web) server kapali ise makinayi etkilemiyor, webserver acik olunca saldiri etkisi yaratiyor.
 

abacus

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
29 May 2006
Mesajlar
526
Beğeniler
0
#9
Merhabalar : Windows 2003 sunucular icin software firewall onerisi olan sahislar paylasirsa sevinirim , ozellikle setup edilginde remote desktop'u otomatikmen kapatmayacak 1 firewall gerekiyor , zone alarm ve turevleri rdp'yi otomatik kapattigi icin sorun oluyor.

Saygilarimla
 

tolgatarim

Profesyonel Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
6 Nis 2005
Mesajlar
465
Beğeniler
0
Yaş
37
Konum
istanbul
#11
deerfield firewall var software syn blockluyor ancak RD konusunda şansına kalmış
bazen kapatmıyor bazen kapatıyor.Kuruluda seçenek olarak var seçip bi su içip deniyebilirsin
 

DincerAydogdu

Müptela Üye
İYİNET Üyesi
Katılım
15 Nis 2005
Mesajlar
1,741
Beğeniler
29
Konum
Live in .NET
#12
Öncelikle yapmak gereken IIS'den isolated yeni bir pool açıp bu projeni orada çalıştırmaktır. Application Pool kapanırken bir hata fırlatır. Event viewerdan aldığın ilgili hatayı buraya gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
 

Bu konuyu okuyanlar (Üyeler: 1, Misafirler: 0)

Üst