İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız cok sevinirim..

cengiz5230

0
Yasakli Uye
Katılım
6 Nisan 2012
Mesajlar
34
Reaction score
0
Arkadaşlar kombi klima servis işi yapıyorum ve genelde işimi internet google üzerinden yapıyorum. Blog sitelerine siteni tanıt dediler bakıyorum cogu blog yoruma kapalı.

Bana önerebileceğiniz bir formül varmı? Şunu yaparsan daha iyi olur felan diye. Yardımlarınız için şimdiden cok tsk ederim.



Not: SEO önerisinde bulunmayın onlar dışında fikirler olursa cok sevinirim. Kendim yapabilicem seyler olursa cok iyi olur kendim ugrasmak istiyorum.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Güzel bir tanıtım yazısı yaz, varsa firmanın resminide ekle, aklınıza gelebilecek diğer detaylar internette harita üzerindeki yeri vsvs, tercih size kalmış.. Yeni bir sitem var makina mühendisliği üzerine. Firma tanıtımları kısmında ücretsiz tanıtımınızı yapalım. (Firma tanıtımları kategorisi daha açılmadı aslında, proje halindeydi, sizin tanıtım yazınızla başlamış oluruz bu kategoriyede.)

İsterseniz özel mesaj atın site linkini göndereyim üstadım.
 

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Evet 450 tane kadar özel mesajım varmış :) Bir ara siliyim, eskiden mod olduğum için yoktu böyle sıkıntı, üye olunca sınırlı oldu tabi. Sen bana [email protected] dan ekle en iyisi üstadım çünkü bende ö.m. atamıyorum şuan.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst