İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bu webmaster uçmuş

manyetic

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Nisan 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
FATİHİN fethettiği ş
bu webmaster uçmuş :eek: :eek: :eek:

www.p2ptr.com


Çektiğiniz tüm Downloadler AŞAĞIDAKİ YABANCI reklamlar sayesinde ücretsizdir. Tıklama sayısı belli bir limitin altına düşerse, sitemiz hizmet veremeyecektir.. Her kullanıcı 1 kere bu reklamlardan birine tıklarsa ücretsiz hizmetimiz devam edip uzun süreler downloadlar verebileceğiz! LÜTFEN TÜRK İNSANININ HOŞGÖRÜSÜNÜ VE SAYGISINI GÖSTERİP ÜSTTEKİ REKLAMA BİR TIK ATIN!


yorumsuz
 

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2004
Mesajlar
499
Reaction score
0
bence normal bişi mıllet tıklamaz obur turlu dıye dğüşünüp hoşgoru gostermış biraz :D ama reklam oalyını şmış biraz :D
 

[KaDeSign]

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Bilgisayardan
bence de normal bişi. sadece o siteye yonelik konuşmayım da... şimdi siz bi site sahibisiniz ve birsürü böleee download için propgramlar ve iii de hit alıyonuz. ama adsense de tık yok. açıkcası ben olsam emeğimin karşılıgını almak isterin. haaa iii hitin olması emeğin karşılığıdır. insan mutlu olur ama para olarak almak da başka bi güsel be abi...
 

[KaDeSign]

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Mart 2005
Mesajlar
0
Reaction score
0
Konum
Bilgisayardan
haa ayrıca o webmasterin kullandığı kodu bilen varsa lütfen foruma yazsın!!! veya yazılmışsa link verebilir ben araştırdım ya gözümden kaçmışdır bulamadım.
 
M

murme

Misafir
yapamaz böle bişi google a şikayet ettim ben bu adamı banlarlar
 
M

murme

Misafir
google deilmiş siteye bakmadan yazdim mesaji :D boşuna mail attik :D
 

MoD

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2005
Mesajlar
1,722
Reaction score
2
Konum
Bursa
Profesyonelce olmasada Turkiye sartlarina gore hakli bir tutum. Reklamlar vazodaki cicek gibi duruyor. Dokunmaya korkuyor sanki millet.
 
E

erotikbul

Misafir
siteyi yöneten kardeşim. 15 yaşında kendisi. hostunu doğal olarak ben yapıyorum. o yazı koyulunca vakit tıklamalarda % 15 lik bir artış oluyor. o yazıyı kardeşim yazmadı ayrıca. forumdan birisi kendi sitesine yazmış, kardeşim de ordan alıp oraya koymuş. (adını söylemesem iyi olur, isterse kendisi söylesin).
Bu kadar.
 
E

erotikbul

Misafir
izliyor veya izlemiyor. Bu sitenin fikri bana yapımı ona ait. Bugün hangi sallama foruma giderseniz gidin Türkiye'de bu tip içerikler ziyadesiyle var. Önemli olan bir araya toplayabilmek.
 
E

erotikbul

Misafir
madem konu gündeme geldi ben müdahale ediyorum şuan. Piyasada beni bilen bilir, adımın olduğu dolaylı yoldan ilişkimin bulunduğu bir şey hakkında dahi olsa kötülenmek istemem.

direk header ına girdim ve daha güzel bir şey yaptım :)
www.p2ptr.com
 

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ağustos 2004
Mesajlar
499
Reaction score
0
neyını şıkayetedıosun anlaamdım adam yaapr zorunlu tıklatma yokkı arkadaşım rıca etmış hoşgoruye sığınarak oraya yazmamış tıklamassan ınmez felan dıe sadece para olamssa bu işe devam edemeyız demış bu kadar bende kendı sıtemde yazmıştım destek oalrak tıklayın dıye kotu bişi değil yanı...
 
S

SempatiX

Misafir
Sonucta herkes burada bir sekilde para kazanmaya çalisiyor... Arkadasda bunu yapmis... Ayrica yasak olan birsey yok ortada bir sitede bu kadar link olabilir sadece diye birsey yok... Biz bakariz reklam fazla deriz görüntüyü bozmus deriz iyi durmuyor deriz ama ortada yanlis birsey yokki...
 
E

erotikbul

Misafir
:) tekrar söylüyorum, Piyasada beni bilen bilir, adımın olduğu dolaylı yoldan ilişkimin bulunduğu bir şey hakkında dahi olsa kötülenmek istemem.

Sayfanın tasarımı - içeriği bana ait değil, kardeşim hazırlıyor ama site benim serverımda tabiiki. Ayrıca tıklama dilenciliği yazısını da kardeşim yazmadı. Forumdan sevdiğim bir arkadaşın sitesinde görülmüş ve siteye eklenmiş zamanında. Neyse şimdi daha iyi bişey yaptım :D
 
B

By-e

Misafir
Bagli Bigileri:
Misafir(ler): 150
Üye(ler): 12
Toplam: 162

saat: 02:39
alan razı veren razı adam yoluna bakıyor işte :) Türk piyasayına bir katkıdır bu :p
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst