İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 GB Alan // Türkçe Mail

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webcini.comdan aldığım maile hiç bir mail ulaşmamıştır... yaklaşık bir ay önce fln test etmiştim değişim yaşandı ise bilemicem... sadece belirtmek istedim...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
100 mb olsun yahoo olsun derim ben!

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence gerçekten en güzeli Gmail ; ve adamlar sürekli geliştirecekler.

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can' Alıntı:
+1 Yer yerinden oynasa, Yahoo ayakta kalır.

bir amaca hizmet etmek için değil bu lafim. sadece aklima geldi yazayim dedim..

Titanic için ne demişler vaktiyle biliyormusunuz? "O kadar muhteşemki, Tanrı bile batıramaz!"

olmaz olmaz demeyin herşey olabilir bu dünyada...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
walla para verilip alınan maillerden bile iyi çalıştığı kesin, 5 senedir kullanıyorum, hiç hatasını görmedim neredeyse,
batsa da canı saolsun :)

E

emrecelebi85

Misafir
Can' Alıntı:
+1 Yer yerinden oynasa, Yahoo ayakta kalır.
+1 Arkadaşlar bence hiç bir mail servisine o kadar güvenmeyin..Mesela ICQ bence en büyük data'ya sahip site ama ona rağmen geçen sene 15 yaşındaki gencin ICQ'ya neler çektirdiğini duymuşsunuzdur sanırım...
Bence böyle büyük sitelerde korkulması gereken İFLAS değil SALDIRI olmalı...Yahoo bile hiçbir zaman %100 güvenli olduğunu savunamaz

Z

zeynelkoc

Misafir
webcini.com sitesine üye olduğumuzda bu hizmetin devamlılığını garanti edebiliyormusunuz??

ben belki çok onemli yerlere üye olacam yarın birgün mail hizmetini kapatırsanız ben ortada kalırsam ne olacak??

bu sebeplerden dolayı ben gmail yahoo hotmail bu 3lüden şaşmam

U

uyar

Misafir
ya proje falan diyorsunuz mail vermek projemi aferin size güzel yeni bir fikir ?

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
projeler uygulamalar.. insanların uyguladıkları şeyler türkiyede 1gb alan verebilen 2 şirketten biri olmak her ne kdr ben kllanıp beğenmemiş olsamda (maillerim hala ulaşmadı 2 ay geçti beaaaa ) sonuçöta nereye yazsaydı??? ayrıca bazen konular 1 e 1 tutmaz daha okdr ayrıntılı bi site kurulmadı....

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar;

Tüm bu diyaloglardan sonra aklıma takılan bazı şeyler var. Bugün Yahoo yada Hotmail' in kullanıcı sözleşmesini okursanız hizmet devamlılığını garanti etmemekte ancak reklam gelirleri yüksek olduğundan ve popülarite ile bağdaştığından bu hizmetleri vermeye devam etmekteler. Microsoft' un 4 yıllık politikasına göz atarsanız önceleri bedavaya verdiği hizmetlerin tamamına yakını artık %50 bedava, sonrasında ne olacağı belli olmaz. Güvenden bahsederken medya ve reklam ikilisinin sizleri kandırmasına izin vermeyin. Mynet.Com güvenden bahsedebilirmi acaba yada dalnet yada diğerleri?

Birşeyler yapmaya çalışan insaları yargılarken biraz daha ihtiyatlı davranalım derim ben, bugün örnek olarak webcini var. Bu servis sahibi belirli hataları(!) giderdikten sonra 2 açıkhava reklamı verse kesinlikle tutulur. O zamanda aynı şeyleri düşünebilirmisiniz? Aynı şeyleri söyleyebilirmisiniz? Bence hayallere inanmak ve hiçolmazsa biraz güvenmek lazım, hayalleriniz olmadan şuanda burda bulunabileceğinizi zannedeniniz varmı aranızda?? Bunu çok merak ediyorum...

S

Senbul

Misafir
2004 de acılmıs bir konuyu yenıden zıplatmanın ne manası var ;
madem 6.79 bu domainide alıp yeniden yayına sokun...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.