İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1 gb ramli vpsler aylik 30 tl

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar yeni hollanda lokasyonlu sunucumuz da vps satışı yapmaya karar verdim. vps olarak tüm vps ler 1 Gb olacak ve aylık fiyatı 30 TL olacaktır. Fiyatımızın Düşüklüğü sizlere kendimi vps alanında tanıtmak içindir. sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.sizlere yardımcı olmak için elimden geldiğince çalışıyorum. çalışacağımda.

RAM : 1 GB [1024 MB]
İşlemci : Quad6600
Harddisk : 80 GB
İşletim Sistemi : Windows Server 2003
Plesk Panel
Hollanda lokasyon
AYLIK 30 TL

Destek
2 yetkili olarak 7 gün 24 saat
+MSN
+GSM
+Destek paneli
üzerinden destek vermekteyiz.

2 Aylık Ödeme yapıldığında 3. ay ücretin yarısını ödeyeceksiniz. stok sayımız 7 adettir. Gelen Talebe göre stok sayımızı çoğalta biliriz.

Satın almak , hakkında detaylı bilgi edinmek için [email protected] MSN adresimizi ekleyebilirsiniz.VPS havale sonrası hemen teslim edilecektir.

Yer sağlayıcı belgemiz için başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. en kısa sürede onaylanmasını bekliyoruz.

www.hostingbilisim.com adresimizden üye olup sorularınızı sorabilirsiniz.

Öğrenci arkadaşlarımız için güzel kampanya olduğunu düşüyorum

www.hostingbilisim.com
[email protected]

Saygı Ve Sevgilerimle

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SATIŞLAR SONA ERMİŞTİR ALAN ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN SORUNSUZ GÜNLER

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kampanyamız yeniden başlamıştır.

512 mb ramli vds ler 20 TL
1 GB ramli VDS ler aylık 30 Tl windows vdsler hazır teslim konumundadır. teslimden hemen sonra hizmetinize verebiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.