İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

1000 mesajım

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bi süre önce iyinete kayıt oldum çünkü henüz tasarımla yeni ilgiilenmeye başlamıştım ve arama yaptığmda karşıma iyinet çıkıyodu. sadece bi hitlistten oluştuğunu düşündüğüm sitenin bi de forum bölümü varmış. bunu aslında önce ablam keşfetmişti kısa bi süre girdikten sonra siteleri ben iyice devralınca girmeye başladım.

öncelikle forumdan bahsetmek istiyorum. kim ne derse desin ben bu forumu seviyorum. yönetimle ilgili çok onayladığım bazı konular var. önceden ne olmuş olursa olsun ki bunlar zaten beni ne ilgilendirir ne etkiler şu anki işleyiş ve felsefe gayet iyi. zaten bunu forumu hergün takip edenler açılan konulardan ve mesaj içeriklerinden görebilir.

bu bağlamda hem iyinet admine hem de birbirinden tatlı akıllı ve kurtadam(ploop) moderatörlerini burdan izninizle 70 milyon insanın önünde tebrik etmek isterim :p

ben de zamanında adsenseden atıldım. biraz tıklayıverin dediğim arkadaşlarımın abartmasından kaynaklandı bu. gerek haklı gerek haksız yere ödeme alamadığım ya da sistemden çıkartıldığım yerler oldu. bunlardan sonra bazı şeyler öğrendim onlardan bahsetmek istiyorum.

ortalıkta "acil para kazanmam lazım" "baksana ejderhayürek nickli kişi bu ay 8xxx kazanmış of ya" " napsam da şu sponsordan fazla kazansam?" "popup açmak yasak ama millet açıyo alıyo parayı ben enayi miyim?" gibi düşüncelerle dolaşmanın hiç bi anlamı yok.

dürüst olan iyi niyetli olan içten olan araştırmacı olan bilgili olan vizyonu açık olan çalışkan olan hem internette hem de hayatında kazanır.

olabildiğince sohbet tarzında mesajlar yazmamaya, konu açmamaya ve ikili tartışmalara girmemeye çalışan biriyim buna rağmen ne güzel ki bu forumdan çok muhteşem insanlarla sanaldan da olsa tanıştım.

bi cpa, ploop, xfatihx, elmasgunes, iyinetadmin, bedavaonline, keyfinebak ilk aklıma gelenler olarak burdan tanıştığım çok düzgün ve sevdiğim çocuklar.

umarım bu forum ve felsefesi kalıcı olur. umarım güzel şeyler paylaşılır. gerçi mekanların önemi yok. saygı sevgi paylaşım her yerde her şekilde paylaşılır. bunları paylaşmaktan çekinmeyin.

bininci mesajımda bişeyler anlatmak istedim umarım anlatmışımdır sevgiler :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pembekedi çok seviyorum seni söylememe gerek yok değil mi :) hele bir kaç gün internete girmeyince çocuğum iyimisin diye sms göndermen gerçekten çok hoşuma gidiyor :p nice 1000. mesajlara. senin 1000. mesajın olunca baktım ben de 2000. mesajı geçmişim, farkında bile değilim. inşallah 1000. mesajından sonra ayda yuz bin dolarlar kazanmaya başlarsın. tebrikler efenim yeniden gözlerinizden öpüyorum.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bizde seni seviyoruz abla :p abla dedim diye şimdi fırçayı basar :p
1000 değil 10000nci mesajlara hep birlikte inşallah ...
ploop sanada amca diyebilirmiyim :) ehuehu

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayırlı olsun.iyinet'e ilk girdiğimde bilgili(ve saygılı) gördüğüm kişilerden biriydin :) Hala öylesin de..

B

bizimforum.org

Misafir
1998-1999 da internet'le le ilk tanıştım.. ilk karşılaştığım türkçe site'de iyinet di .. turkish top 100 müydü neydi..
aah iyinet aaah.. kimler geldi kimler geçti,kimler senin sayende biryerlere gelebildi..ama teşşekürü borç bilen arkadaşlarımız çok nadir malesef.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben iyinet'e ilk üye olduğumda sıfır denebilecek bir bilgi düzeyindeydim. o zaman deseydiniz ki bana, sen internetten para kazanacaksın diye sadece gülerdim. 2 sene içerisinde çok şey öğrendim buradan. bu sene üniversiteden mezun oldum, sanki iyinet'ten mezun olmuş gibiyim :) ikisi bir arada gitti her zaman. eğer ben bugün kendime 10 ay içinde şu kadar para kazanacağım diye hedef koyabiliyorsam, bunu sağlayan iyinet forumlarıdır. çoğu kişi sadece okuyucu olarak bulunuyor forumda biliyorum ama, eğer yazarak katkıda bulunursanız, inanın size daha çok faydası olacak. şöyle örnek vereyim; ben sınavlara çalışırken eğer yazarak tekrar ediyorsam daha yüksek not alıyorum. internette de aynı kural var. başkalarına yardımcı olurken daha çok şey öğreniyorsunuz. o konu başka konuyu açıyor, bir bakmışınız başka bir şey öğrenmişsiniz. neyse konuyla alakası yok değil mi, bol kazançlar diliyorum efenim :p

B

bedafocb

Misafir
bu forumlar (sadece burası değil tabii) olmadan iyi bir webmaster olmak gerçekten zor. bende iyineti sadece toplist ve sayac olarak görürdüm taa ki forum linkine tıklayana kadar....
google nedir, adsense nedir, seo (manasını bile bilmiyordum ) nedir,... vs birçok şeyi burda öğrendik... ve inşallah ilk google ödememi de alacağım (EFT onayını tamamladım).
bu yaz mezun oluyorum ve mecburi hizmet kapsamında doğunun ücra köşesinde biryerde doktorluğa başlayacağım. ve orda bağlantı olacak mı meçhul. Tam bu işin zevkine varmışken kötü olacak. Belki bie yönden de iyi olabilir belki internet olmazsa TUS'a çalışabiliririm :)

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel görüşlerin için saol apLa... çok güzel bir yüreğe sahipsin ve o güzel yüreğinin bakış açısıyla insanlara yaklaşıyorsun... hayırlısı ile daha nice 1000 mesajın ve mesajlarımız olur... ben burdaki insanları tanıdığım için ufakta olsa bir arkadaş çevresi edinebildiğim için çok mutluyum...

bazen aksaklıklar bazen kırgınlıklar oluyor ama onlarıda artık anlayış çerçevesinde birbirimizi idare ediyoruz...

herkez para kazanmayı öğrenmiş :) az çok bende para kazanma yollarını öğrendim ama daha kazanmak nasip olmadı oda olur inşallah...

bu forumda öğrendiğim en önemli şey saygı, sevgi ve hoşgörü... Bazen armutlaşıyorum :p ama artık o kadarını idare edersiniz, daha öğrenme aşamasındayım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5