İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

2000 GB Bandwidth + Ucretsiz Directadmin 89 USD

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Serverlar New York USA'de.
IRC kullanilamaz, absürt kullanilabilir.
Test ip: 66.199.235.171
Sunucular "Managed" ve %99.5 Uptime Garantisine tabidir.

AMD Athlon 1700 CPU
512 MB DDR Ram

40 GB IDE Hard Drive
2000 GB/mo Bandwidth
100 mbps Ethernet Connection
Virtual LAN
Netscreen Dos Protection Gear
* Managed Remote Backup *
* Managed Service *
Fedora Core 2 Installed

Directadmin Lifetime Lisans
89 USD/ay

Intel P4 3.0 GHZ Hyperthreading CPU
1 GB DDR Ram

40 GB IDE Hard Drive
2000 GB/mo Bandwidth Allocation
Virtual LAN
* Managed Service *
Fedora Core 2 Installed
cPanel/WHM + cpskins Lisansi
130 USD/ay

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fark etmez cunku zaten kar marji sifir, dc fiyati ile veriyorum. Fazladan kaldigi icin elimde.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
15 dolar fiyat farki ile ek bir 80 GB takarim. 40 + 80 olur yani. Sadece 80 de ayni fiyat.

Yeni bir ozel firsatim daha var bu hafta.

AMD Athlon 2400 Cpu
1 GB DDR Ram

40 GB IDE Hard Drive
200 GB IDE Hard Drive 2
2000 GB/mo Bandwidth
Virtual LAN
Fedora Core 2 Installed

cPanel/WHM Lisansi Dahil + cpSkins Autoinstaller
105 USD/ay

B

ByAcemi

Misafir
yaa şimdi şöyle bir soru nvar ben reseller kulanıoyurm 10gb 120tane felan site barınıyor bende bunların aylı kyedeiği bandwtih 1.7terabyta bandwtih unmetered bandwtih dedicatte oldugu için sorun olmuyor

ama serveri çok kasıyormuş eğer sende exstra 1gb bandwtih fazla bir para değilse sana geçebilirim

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
1.7 TB transfer yapabilirsin zaten, 2 TB bizim limitimiz. Serveri kasiyor dedigin CPU ve RAM ise ozellikleri yaz bakalim.

B

ByAcemi

Misafir
Angelo' Alıntı:
1.7 TB transfer yapabilirsin zaten, 2 TB bizim limitimiz. Serveri kasiyor dedigin CPU ve RAM ise ozellikleri yaz bakalim.

1.7terabyte ı 10gb alan yiyor yani 120 site ben buraya bi 100tane site daha eklesem baya yer gittim fdcden 99dolara vps kirladım ama daha açılmadı sanırım hesabı kendi üstüme yaptırdım ama ödemeyi arkadşaın kartından yaptık o yüzden açılmadı eğer açılmazsa ksin başka biyerden almam gerekıyor

acaba sende unmetered cogent bandwtih mevcutmu yada exstra 1terabyte bandwtih nekadar olur

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Cogent'le calismiyorum. Acikcasi kendim kullanirken de az bir fiyat farkina bakmayip duzgun bir bandwidth alirim. Ek 1 TB ekleyemiyorum, zaten 3 TB 10 megabit unmetered oluyor.( tamamen port sana ait olmak uzere) Portu bir suru kisiye paylastirip unmetered olarak reklamini da yapabilirim, her halikarda cekebilecegin bandwidth 2 TB olur, cunku ne zaman arzu edersen 10 megabit e ulasamiyorsun o Unmetered diye reklami yapilan serverlarda. Yani ben transfer etmek icin bir iki tanesine giris yaptigimda 150-200 ile transfer yapabiliyordum.

Bu arada mantigin yanlis, soyle ki bir 100 tane site daha eklesem diyorsun. VPS'de 220 site zaten barindiramazsin, dedicated da bile 1,5 GB RAM filan ihtiyacin olur, server aldim icine istedigim kadar domain koyayim hesabi sonra yanlis cikar, CPU-RAM izin vermez.

B

ByAcemi

Misafir
makınanın özellikleri bu

FDC Servers offers Virtual Dedicated Servers using SW-soft`s Virtuozzo. Host machines are dual opteron servers with 8GB RAM and raid5 disk array
512MB RAM

40GB Disk Space
100Mbit connection
unmetered transfer
Free control panel
IRC allowed
up to 60 free IPs
only $99/month

ben pek acemi oldugum için bu işlerde pek anlamıyorum
şuanda bulunduğum server 100mbit port amd 3000 1gb ram ama burda reselelr oldugu için bazı durumlara erişemıyorum

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Soyledigim gibi hicbir VPS'e 220 site koyamazsin. 512 MB Ram'i varsa 100 tanesinin bile cok sorunsuz calisacagini soyleyemem. Ayrica sadece bakkal hesabi ile toplam 8 GB Ram olan bir makinada 16 tane bunun gibi VPS kurarlar, 100 mbit'i herkes unmetered kullansa (kaldi ki o 100 megabit te bir tek o makinaya ait bir baglanti degil) Ortalama 6 megabit filan eder ki = 2000 GB'dan az bir rakam..

B

ByAcemi

Misafir
bencede haklısın ozaman ben senden alayım burda verdiğin fiyatlar uygun bana yanlızz bende w,a,r,e,z mp3 siteleride mevcut bunlar sorun oluyormu ?

saniyede 2.000 hiti olan sitede war ?
eğer bunlara ok dersen yarın sabah 10 gibi alacağım
sitende verdiğin telefondan ulaşırım yarın sabah müsaitsen

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Birisi sikayet etmedikce sorun olmaz.
Saniyede 2000 hiti olan site varsa ram ve cpu hesabini ona gore yapmalisin. 1700 AMD Seni kaldirmaz buyuk ihtimal. Teknik olarak siteni bilemedigim icin bu konuda yorum yapamiyorum.

Arzu ettigin serveri bana mail ya da burdan bildirirsen hazir etmeye calisirim yarin, telefon destegine haftaici 18-24 saatleri arasi ulasabilirsin.

M

messmedia

Misafir
Angelo' Alıntı:
Saniyede 2000 hiti olan site varsa ram ve cpu hesabini ona gore yapmalisin. 1700 AMD Seni kaldirmaz buyuk ihtimal. Teknik olarak siteni bilemedigim icin bu konuda yorum yapamiyorum.

Arzu ettigin serveri bana mail ya da burdan bildirirsen hazir etmeye calisirim yarin, telefon destegine haftaici 18-24 saatleri arasi ulasabilirsin.

sanırım sende gündüz işçi, gece patron olanlardansın :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Gunduz bir fabrikada uretim muduruyum, gecede Amerika ile olan islerimi hallediyorum, zaten saat farki itibariyle daha uygun oluyor, zira buranin sabahi oranin gece yarisi. Isci lafindan alinmadim yalniz, bunu dalga gecmek anlaminda soylemediysen. Obur turlu bir anlamda da calismaktan veya isci olarak alinmaktan da alinacak bir durum yok, isci olan arkadasla ile ilgili olan topigi okumustum, oldukca gereksiz ve yersiz bir laf.

M

messmedia

Misafir
dalga geçmek için söylemedim, işçi lafında bozulacak bişey yok, sonuçta bende işçi diye geçiyorum, neyse iki işi bir arada yürütebilmen gerçekten hoş geldi bana.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
O zaman kusura bakma, yurtdisinda yasayan bir arkadas vardi burada, nickini hatirlamiyorum, onunla ilgili bir post vardi, karistirdim.

B

ByAcemi

Misafir
Angelo' Alıntı:

w,a,r,e,z derken sadece link
flmsdown.com
linkspark.net

birde şimdi ben senden 40gblık disk alcam bunu 4 5 ay sonra 80gb yapmak istediğimde abartı bir rakam gelmez dimi ?? şuan 15 dolar demişsin exstra fark

kesmekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Serverlar New York USA'de.
IRC kullanilamaz, absürt kullanilabilir.
Test ip: 66.199.235.171
Sunucular "Managed" ve %99.5 Uptime Garantisine tabidir.

AMD Athlon 1700 CPU
512 MB DDR Ram

40 GB IDE Hard Drive
2000 GB/mo Bandwidth
Virtual LAN
* Managed Service *
Fedora Core 2 Installed

Directadmin Lifetime Lisans
89 USD/ay

Merhaba elinde varsa böyle bir makina kiralamak istiyorum, üstüne win2003 kurulmuş haliyle ne kadar olur ? Ayrıca ödemeyi nasıl alıyorsun, havale geçerlidir umarım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
PM olarak da ilettim. Yukaridaki server yurtici havale odemelerinde 79 USD/ay olarak ucretlendirilmektedir. Paypal ve kredi karti icin yukaridaki fiyat gecerlidir. Win2003 kurulumu lisans ucreti 25 USD/ay, kurulumu da bir seferlik 50 USD'dir. Ancak Windows altinda directadmin calismayacagi icin onun lisansini kaldiracagim. ( eksi 15 USD ay yapar)

Ayni server Win2003 ile boylece 89 USD/ay - 50 USD/setup ile win2003 platformunda calistirilabilir.

Ozellestirilmis istekleriniz icin ucretsiz fiyat teklifi alabilmek icin bana ulasabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5