Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki düşük ücret veren reklamları nasıl tespit ederiz ?
diyelim ettik. rekabetci reklam filtresinden de kaldırdık bunları. Genel hizmet mi çıkar yoksa yabancı reklam mı cıkar ?
peki düşük ücret veren reklamları nasıl tespit ederiz ?
diyelim ettik. rekabetci reklam filtresinden de kaldırdık bunları. Genel hizmet mi çıkar yoksa yabancı reklam mı cıkar ?
benim içeriğim sağlam ve orjinal olduğu için bende yabancı reklam çıkıyor...yaklaşık 20 domain ekledim kara listeleye ve tıklama ücretleri arttı.Ancak yabancı içeriğe uygun deilseniz kurumsal reklamlar çıkar tabi
Evet Türke ekmek yok ne yazıkki...adamlar tık başına 0.01-0.03 verirse ekmek olmayacak tabi...ben bile cebimden öderken en az 0.05 veriyodum bee..gerçi kuponlar sağolsun şimdi geniş geniş dağıtıyoz
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5