İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

500 TL için canına kıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Buzdolabının parasını ödeyemeyince evine haciz geldi

Mersin'da aldığı 500 liralık buzdolabının parasını ödeyemediği için evine haciz gelen işsiz vatandaş intihar etti.

Olay bu sabah erken saatlerde Mersin'in Akbelen Bulvarı Gözne yol ayrımı üzerinde bulunan zeytin bahçesinde meydana geldi. Ağaca asılı bir ceset gören vatandaşlar olayı emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede cesedin 45 yaşındaki İhsan Tuna'ya ait olduğu tespit edildi.

Olay yerinde çok sayıda bira şişesi bulunurken ağaca asılı vatandaşın cebinden parasını ödeyemediği buzdolabından dolayı gelen haciz kağıdı, parası ödenmemiş elektrik ve su faturaları ve "İntiharımdan kimse sorunlu değildir" yazı çıktı.

Uzun süredir işsiz olduğu anlaşılan İhsan Tuna'nın cesedi olay yeri ekibinin incelenmesinden sonra Mersin Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olay duyan İhsan Tuna'nın eşi ve kızları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

14 Mart 2010 Pazar

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
ALLAH'ım çok şükür halimize, üzülüyorum böyle olayları gördüğümde, ALLAH kimseyi darda bırakmasın.

Lee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu duruma düşürenler utansın. piyasalar cok cok kötü Allah herkezin yardımcısı olsun

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ülkemizde 1 YTL için adam öldürenler varken bunlar belkide sönük kalır.

isimciNet

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Piyasada yaprak kıpırdamıyor..İnsanlar işsiz kalıyor.İşi olanlar maaş alamıyor.Ne olacak bu milletin hali..Farkettiyseniz intihar vakalarında anormal derecede artış var..Allah yardımcımız olsun.

X

Xman

Misafir
Piyasada yaprak kıpırdamıyor..İnsanlar işsiz kalıyor.İşi olanlar maaş alamıyor.Ne olacak bu milletin hali..Farkettiyseniz intihar vakalarında anormal derecede artış var..Allah yardımcımız olsun.

Piyasada yaprak kımıldamıyor demişsiniz, geçen gün Ankara'da açılan mediamarket sabah 06:00 da kapılarını açtı ve 500 adet olan 106 inç lcd televizyon stoğu 15 dakikada bitti, 2000 liradan lcd televizyon almak için sabah namazında millet birbirini eziyor bu ülkede sizde yaprak kımıldamıyor diyorsunuz. Acaba aynı ülkedemi yaşıyoruz yoksa benmi yanılıyorum.

Şimdi diyebilirsinki indirim yapılmış ondan izdiham olmuş, alakası yok neticede bu ürün bir ihtiyaç değil tamamen LÜX ve lüx bir ürün için böyle talep oluyorsa nasıl yaprak kımıldamıyor anlayabilmiş değilim.

T

trgy

Misafir
Xman o ürünü alan kişiler genelde perakende satış yapan kişiler yine. :)

X

Xman

Misafir
Xman o ürünü alan kişiler genelde perakende satış yapan kişiler yine. :)

Perakende olarak satıyorlarki alıyorlar :) neticede satış var demekki.

Hocam ben bu işin içinde profesyonel olarak bulunuyorum, piyasa analizi yapıyorum işim gereği günlük olarak, ödenen tüketici kredilerinin %50 si elektronik ve beyaz eşya için kalan kısmı ise tatil vb. harcamalar için kullanılıyor, vatandaş lüx için kredi çekiyor, geçen hafta 950 lira bordrolu bir devlet memuruna kredi ödedim, adam parayı alır almaz yanımda antalya'da 5 yıldızlı otelden rezervasyon yaptırdı, başkada bir şey demiyorum :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Piyasa analizini ne kadar iyi yapıyorsunuz bilmiyorum ancak, alınan kredilerin geri ödemesinin yapılamadığını, kredi kartı borçlarının tavan yaptığını, araç ve taşınmazların vergilerinin ödenmediği için hacizlerin tavan yaptığınıda iyi biliyorsunuzdur umarım.
Borçlanarak, kredi kartı veya banka kredileriyle yapılan alışverişlerin piyasanın iyi olduğunu gösteren bir etken olmadıgı son küresel krizle ispatlanmışken, enflasyon hızla yükselirken, işsizlik geçen her ay artarken siz hangi kriterlerde analiz yaptınız anlayamadım.

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
yazik gercekten yazik, hani hukumettekilerin kasila kasilar yuruyup konusmalari gozumun onune geliyorya insan neyin ne oldugunu gercekten goruyor.. bazilari kendi durumu iyi oldugundan bunlari anlamasi zor, sorumlularin kendini oldurenlerin oldugunu dusunurler, ne yazikki birgun onlar gibi olabilecek potansiyel intaharci olduklarinin farkinda degiller..

Sanirim baskalarininda dedigi gibi, Kriz teyet gecti ama bazilarini degil..

X

Xman

Misafir
Alınan kredi döner yada dönmez konuyu çarpıtmaya çalışmayın, benim eleştirim piyasada yaprak kımıldamıyor lafınadır, ödüyor yada ödemiyor orası ayrı bir başlık bir şekilde kredi çekerek de olsa harcama yapıyormu yapmıyormu konu bu. Geri ödemelerle ilgili detaylı piyasa analizi istiyorsan pm at günlük, haftalık, aylık yazıp yayınladığım analizlerden gönderiyim sana.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Konuyu ben değil sen çarpıtıyorsun.
Konudaki haber tamda benim bahsettiğim geri ödeme konusuna ilişkin haberdir. Adam geri ödeyememiş canına kıymış. Bunun gibi kamyonla örnek varken piyasada bir memurun kredi alarak tatile gitmiş olması piyasaların uçuyor olması anlamına gelmiyor. Senin analizinle o zaman tatil piyasası coşmuş olmalı ki henüz geçenlerde joy grup iflasını verdi. Ayrıca şu dönemde hızlı bir hareketten söz eden birinden analiz istemek sanırım çok sağlıklı olmayacaktır. Fakat şu da varki yaprak kıpırdamıyor gibi bir durumda yok piyasada. Ama vergi ayı olması mutlaka bir takım ödemelerinde sarkmasına, ya da harcamaların ertelenmesine neden oluyor oda ayrı bir durum.

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ARKADAŞLAR BENİM AÇTIĞIM KONULARDA TARTIŞMA ve POLEMİK İSTEMİYORUM LÜTFEN !

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Tartışma ya da polemik hocam forum ana teması gereği sohbet ediyoruz, bilmediğimiz yer varsa öğreniyoruz. Aksi fikirleri tartışma olarak algılamayın.

E

Ephitet

Misafir
Bir insanın canına kıymış olması üzücü bir durum, olayı farklı noktalara çekip polemik yaratmayın lütfen. Biraz daha sakin.

X

Xman

Misafir
Konuyu ben değil sen çarpıtıyorsun.
Konudaki haber tamda benim bahsettiğim geri ödeme konusuna ilişkin haberdir. Adam geri ödeyememiş canına kıymış. Bunun gibi kamyonla örnek varken piyasada bir memurun kredi alarak tatile gitmiş olması piyasaların uçuyor olması anlamına gelmiyor. Senin analizinle o zaman tatil piyasası coşmuş olmalı ki henüz geçenlerde joy grup iflasını verdi. Ayrıca şu dönemde hızlı bir hareketten söz eden birinden analiz istemek sanırım çok sağlıklı olmayacaktır. Fakat şu da varki yaprak kıpırdamıyor gibi bir durumda yok piyasada. Ama vergi ayı olması mutlaka bir takım ödemelerinde sarkmasına, ya da harcamaların ertelenmesine neden oluyor oda ayrı bir durum.

Okuduklarınızı anlayıp doğru yorumlamayı öğrenmeyi deneyin bence, ben konunun piyasada yaprak kımıldamıyor kısmına itafen cevap yazdım bu gayet aleni ve açık geri ödeyememe yada intahar boyutuyla ilgili bir yorumum yok, yorum yaptığım kısımla ilgili cevap yazmak yerine sürekli konuyu çarpıtmak adına diğer kısımlarla ilişkilendirmenizde art niyet arıyorum.

Konu amacından sapmıştır. Daha fazla tartışma yaşanmaması içi kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5