İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Abartanlar

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ya aslında ben kötü birşey göremedim cünkü direk sitemap yapmış forum linklerini while döngüsü ile google daha iyi listelesin diğe vermiş.

hata sadece normal kullanıcılarda bu linkleri görüyorlar ben onun yerinde olsam sadece google-spider iplerine o sayfaları gösterirdim böylelikle listelenmesi çok kolay ve hızlı olurdu.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
ya aslında ben kötü birşey göremedim cünkü direk sitemap yapmış forum linklerini while döngüsü ile google daha iyi listelesin diğe vermiş.

hata sadece normal kullanıcılarda bu linkleri görüyorlar ben onun yerinde olsam sadece google-spider iplerine o sayfaları gösterirdim böylelikle listelenmesi çok kolay ve hızlı olurdu.
Eminmisin. Çıkan linklere tıklamayı denedin mi hiç.

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
hmm evet haklısın linklere tıklamadan yorum yapmışım...

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Falanca site Türkleri banlamış demek zorunda kalmak istemiyorsanız bu tür siteleri Google'a şikayet edin.. Üstelik bu şahıs Davutpasha Kuleli Askeri Lisesi Komutanligi Cengelkoy adresini vermiş, hiç utanma kalmamış

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Bu cloakingdir, google siteyi ayni zamanda bilinmeyen iplerle ziyaret ediyor. Böylece gercek user ile arama motorlarina farkli sayfa gösterilip gösterilmedigini anliyor.

Eger cloaking varsa bir süre sonra banlar.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bu cloakingdir, google siteyi ayni zamanda bilinmeyen iplerle ziyaret ediyor. Böylece gercek user ile arama motorlarina farkli sayfa gösterilip gösterilmedigini anliyor.

Eger cloaking varsa bir süre sonra banlar.
Google botlara forumu açıp ziyaretçiden üye girişi isteyen binlerce site var.
Banlandıklarını hiç duymadım.
Veya artık o sistem kaldırılmış olabilir mi?

Eglence-Siteleri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google botuna forumu acmak baska normal bir sayfayi google'a farkli normal ziyaretciye farkli göstermek baska.

Ama isterseniz deneyin. Deneyimlerinizi paylasirsiniz bizimle

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Google botuna forumu acmak baska normal bir sayfayi google'a farkli normal ziyaretciye farkli göstermek baska.

Ama isterseniz deneyin. Deneyimlerinizi paylasirsiniz bizimle
Benim forumum yok denememe gerek yok.
Ama sana küçük bir örnek
Google Cache görüntüsü. İçerik var.
http://66.249.93.104/search?q=cache...siyle+Gezenlerin+Dikkatine&hl=tr&ct=clnk&cd=3

Aynı sayfa http://www.turksengel.com/forum/index.php?showtopic=40814&view=getnewpost Üye girişi istiyor.

Buda indexli sayfaları http://www.google.com/search?hl=tr&rls=GGLG,GGLG:2006-30,GGLG:en&q=site:www.turksengel.com&lr=

Umarım sitenin sahibi bunu örnek verdim diye kızmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5