İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adhearus dan gelen çek ile ilgili

H

hibrahim

Misafir
merhaba arkadaşlar geçen gun adhearusun yolladığı çek elime ulaştı demiştim..
çeki abime(abim bankada çalıştığı için) verdim ve yaklaşık 5 gun sonra muhabir banka(adhearus un çalıştığı banka) nın masrafları fazla diye çek geri geldi..

bu masraf turkiyedeki bankadan kaynaklanmıyor adhearus un çalıştığı bankadan dolayı kaynaklanıyor çek 23$ lıktı(küsüratı da vardı) ama bunun için 32$ masraf istediler dolayısıyla bozduramadım..

bende adhearus a mail atıp durumu anlattım para çekemedim parayı adhearus hesabıma ekleyin dedim..
yaklaşık 1 saat sonra cevap geldi
çeki onlara yolladığım zaman clickleri hesabıma iade edeceklerini söylediler ve minimum u da 100$ a çıkardıklarını söylediler.

Kısacası eğer adhearus daki hesabınızda 32$ dan fazla yoksa istemeyin 100$ yapın minimumu..

isterse babanız merkez bankası müdürü olsun komisyonu adhearusun bankası alıyor yapılacak bir şey yok..:)

bilginize.....

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
keske onceden soyleseydin ya :( benim de hesabim 20.04 dolar olmustu cekimi kesmisler bakalim nolcak. ben de yeni uye oldum bi deniim diye 20 dolari secmistim. once bi cek elime gecsin. olmazsa ben de geri yollarim

H

hibrahim

Misafir
usekes' Alıntı:
keske onceden soyleseydin ya :( benim de hesabim 20.04 dolar olmustu cekimi kesmisler bakalim nolcak. ben de yeni uye oldum bi deniim diye 20 dolari secmistim. once bi cek elime gecsin. olmazsa ben de geri yollarim
yeni geldiği için şimdi yazdım.. bence istersen şimdiden mail at belki seninkini hemen hesabına eklerler...

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ama bu forumda daha onceden 20 dolar civarinda cek alan bi kac kisi vardi ama bunlar bu konu ile ilgili bişiden bahsetmediler. biz cekimizi aldik bozdurduk fln dediler. anlamadim simdi...

H

hibrahim

Misafir
benim hatırladığım kadarıyla bir ben birde bir arkadaş çeki almıştı ben çekin elime ulaştığını belirtmiştim ama diğer arkadaş çekin yollandığını yazmıştı sanırım henuz eline ulaşmamıştı veya bankaya vermemişti sanırım böyleydi. eğer bunları okuyorsa bilgilendirirse seviniriz... ben bu durumla karşılaştım gerisini bilmiyorum...

H

hibrahim

Misafir
yerelmasi.com
Junior Member
Son Hareketi: 2004-09-20 08:19

yerelmasi.com' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben www.yerelmasi.com un yöneticisiydim bu sene öss de iyi bi puan alamayınca siteyi 2005 öss ye kadar kapattım :))) siteyi kapatmadan 28 gün kadar önce adhearus a üye olmuştum ve 120x600 bannerını göstermeye başlamıştım neyse bunlar 20 $ da ödüyoruz diyolardı benimki 28 günde 35 $ oldu çeki istedim ayın 8 inde gönderecez dediler.neyse benim göndereceklerinden hiç umudum yok çünkü daha önce ne kadar yabancılarla çalıştıysam göndermedilerdi bu adhearus sitesinde we welcome turkey yazınca şunları bi deniim dedim.neyse siteyi kapattım tekrar öss çalışmalarıma başladım :)) ayın 8 i geldi geçti para ortada yok ben iyice umudu kestim ama ayın 28 inde çeki yolladılar walla ta Kanada dan Kırşehir e 20 günde gelmiş gerçektende 8 inde yollamışlar 3.50 dolar ulaşım bedeli kesmişler kalan 31.50 dolarıda eksiksiz göndermişler.yani çekleri gönderiyolar arkadaşlar bence güvenilir bi site ben şahidiyim walla. bana çek gönderen ilk yabancı site oldular :) yani tavsiye ederim..... iyi çalışmalar ben www.yerelmasi.com u 2005 haziranda tekrar açıyorum o zaman tekrar daha sık görüşmewk üzere dostlar kendinize iyi bakın bol ziyaretçili bol kazançlı siteler dileğiyle benimle iletişime geçmek isteyen arkadaşlar [email protected] adresinden bana ulaşabilirler.....
çeki bu arkadaş almıştı ancak sanırım nete girmiyor bir süredir....

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Abi bu komedi ya... Akbanka gittim geçen gün,bikaç çekim vardı+adherus çekimde içinde (17 usdlik bişi) adamlar bana bişi demedi ve çeklerin toplamını direkt hesabıma aktardılar.Üstüne üstlük Akbankta çalışan arkadaş "hesabın bir ay blokeli kalcak ama ,stersen ben sana paranı veriyim dedi.Bende kalsın dedim.) Bugüne kadar 30 u geçkin çek bozdurdum.Hiçbirinde böyle sorun çıkmadı.İstesem bugün gider akbaktaki hesabımı boşaltırım hiçte masraf ödemem.Ziraat Bankasında çalışan samimi bi arkadaşımada çek götürmüştüm işlere başladıım ilk zamanlar.Adam benden ort 20 USD masraf istemişti."Abi kusura bakma banka benden kesiyor" ayaklarına yatmıştı.Bende ona vermemiş bi arkadaşın tavsiyesiyle Akbankla çalışmaya başladım.Bugüne kadarda 10 USD-1000 USD arası 30 u geçkin çek bozdurdum.Ödediğim masraf 0 lira veya usd . Takdir sizin.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Harbiden adamlar beni bireysel değil kurumsal gişeden alıo hiç sıra beklemiom :)

H

hibrahim

Misafir
cypher çekin karşılığı hesabına yattığı zaman bizi bilgilendirirmisin.

H

hibrahim

Misafir
ilk mesajımda sanırım yanlış anlaşılacak birşey ler yazdım düzeltiyim..
adhearus un çeki içi her banka komsiyon alacak diye birşey yok sadece benim turkiyede çalıştığım banka nın adhearusun çalıştığı bankayla anlaşması olmadığı için bu komisyon istendi.. diğer bankaların anlaşması var olabilir...

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslinda ceki bana yaollarlarmı bilmiıorm. siteme yerlestirdigim bannera kendi tiklamalarim sonucu 20 dolar i elde etmistim ve dun siteniz sistemimizden silindi die bi msj geldi. sebebi de tıklamalarla ilgili. heralde bizim ceki de gondermemişlerdir ama es kaza elime gecerse bozdurmaya calisirim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5