Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ads reklamı çıkmayanlar, kontrol

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
merhaba, usa ve almanya hostlu sitelerimde ads reklamları çıkmıyor,

sizdede böle bi durum varmı,

sayfanın ads bölümü önce boş gözüküyor, sonra bağlantı kurulamadı yazıyor.

sizde kontrol edebilirmisiniz :(

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
alakası yok, şu anda çoğu sitede(türk) çıkmıyor

viewer.php

GoTcHA

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
almanyada da amerikada da problem yok bende... çalışıyolar...

not: siteler ingilizce...

selim61

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
252
Geçen bi ara banada olmuştu tüm sitelerde reklam yerlerinde sayfa bulunamadı diyordu, banlandım sandımdı ama 15 dakika sonra görünmeye başladı.Ama nedenini bilmiyorum

MoD

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
83
Lokalindeki Dns ayarlarinda bir sorun olabilir Mywedding. Yada farkli DNS sunucu ipleri girdiysen ondanda olabilir. Bir problem yok ADsense gosterimlerinde.

Mywedding

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
426
restart yapıyım dsl i, bende problem var galiba , teşekkür ederim mod, bi an , afalladım.

ekleme: evet ,mod haklı dsl ayarları değişmiş, restart yaptıktan sonra direk TTelekom sayfasına yönlendi, daha önce ;

Encapsulation: PPPoA VC-Mux ; olan ayar şimdi;

yeni Encapsulation: PPPoE LLC ; olmuş ,

düzelttim tamamdır sağolun,

disconnect

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
221
Bizim kendi dns sorunumuz var. Çoğu zaman bende de oluyor.
Bir defa telefon edip güncel ve hızlı dns verirmisiniz dedim. Kendi bölgenizdeki telekoma başvurun biz veremeyiz dediler.
Elinde sorunsuz dns olanlar paylaşırsa sevinirim. Veya ne yapmamız gerektiğini bilen.

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
restart yapıyım dsl i, bende problem var galiba , teşekkür ederim mod, bi an , afalladım.

ekleme: evet ,mod haklı dsl ayarları değişmiş, restart yaptıktan sonra direk TTelekom sayfasına yönlendi, daha önce ;

Encapsulation: PPPoA VC-Mux ; olan ayar şimdi;

yeni Encapsulation: PPPoE LLC ; olmuş ,

düzelttim tamamdır sağolun,

Konu acilmisken soyleyeyim, Turkiyede kullanmaniz gereken protokol ve encapsulation PPPoE LLC dir. TTnet tum santrallerini standartlaştırmış ve tek tip DSL cihazi kullanmaya başlamıştır.

Dns problemi yasadiginizda, baslattan calistira girip CMD yazip enter'a basin ve asagidaki komutu uygulayin

Kod:
ipconfig /flushdns
Kolay gelsin

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Bizim kendi dns sorunumuz var. Çoğu zaman bende de oluyor.
Bir defa telefon edip güncel ve hızlı dns verirmisiniz dedim. Kendi bölgenizdeki telekoma başvurun biz veremeyiz dediler.
Elinde sorunsuz dns olanlar paylaşırsa sevinirim. Veya ne yapmamız gerektiğini bilen.

TTNET in suan kullanmakta oldugu DNSler
195.175.39.39
195.175.39.40

Bir webserveriniz var ve aynı zamanda dns server olarak kullanilabiliyorsaniz. DNS ayarlariniz yerine serverinizin IP adresinide yazabilirsiniz. Boylelikle TTNET in erisim yasagi koymus oldugu sitelerede girebilirsiniz ;)

disconnect

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
221
TTNET in suan kullanmakta oldugu DNSler
195.175.39.39
195.175.39.40

Bir webserveriniz var ve aynı zamanda dns server olarak kullanilabiliyorsaniz. DNS ayarlariniz yerine serverinizin IP adresinide yazabilirsiniz. Boylelikle TTNET in erisim yasagi koymus oldugu sitelerede girebilirsiniz ;)
Kendi serverimin dns leri Türkiyede yeterince hızlı değil. Strato dan aldığım dns ile netdirekte bulunan sitelere hızlı girebiliyorum ama Türkiyede bulunan sitelere erişim baya geç gerçekleşiyor.
Otomatik dns aldırdığımdaysa netdirekt lokasyonlu sitelere erişim zaman zaman gerçekleşiyor :)

Verdiklerini deneyeceğim. Teşekkürler.