İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsense ceki geldi..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense'den ilk çekimiz geldi hayırlı olsun:) bir de ilk defa bugun adsense'de bannerli reklam gordum ve kazancımızda artış var.. sanırım daha çok para getirecek bannerlar.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
benim 100 $ gecmesine ragmen odeme gecmisinde 3$ kazanmissiniz yaziyor. Bu ne demek sizce?

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dll' Alıntı:
benim 100 $ gecmesine ragmen odeme gecmisinde 3$ kazanmissiniz yaziyor. Bu ne demek sizce?

Kasımın kazançları ayın 10 unda hesaplanıp oraya yazacak endişelenmene mahal yok

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bizimki de gelmiş icabında tak tak. Nerden bozdursak acep? Diğer arkadaşlara da gözün aydın diyorum. Bana da gözün aydın :)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çekleri hangi bankada ve (komisyonlu/komisyonsuz) nasıl bozdurduğunuzu da yazarsanız seviniriz.

M

malatyasporlu

Misafir
hepinize hayırlı olsun ağzınızın tadıyla yeyin inşallah

---

bu arada bedavaonlinenin dediği gibi bozdurduğunuzda hyangi bankada komisyon oranlarını v.s yazarsanız iyi olur...

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kredi kartı borçlarından (patlak) pek ağız tadıyla yiyemiyeceğiz ama olsun. Önümüzdeki ay yeriz + bağışlarız inşallah.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çekleri ankara akbank şubesinde bozduruyoruz.. çeki verdikten sonra 3-4 hafta sonra bozuluyor.. eğer bu süreyi beklemek istemiyorsanız komisyon kesiyorlar..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
komisyon oranını bilmiyorum açıkçası.. ama %20'den aşağı olmaz sanırım.. zaten para değer kaybetmiyor bankada durdukça, 1 ay beklemekten birşey olmaz. kaldı ki artık her ay çek geleceği için bir bakıma maaş gibi olacak yani erken alsak da birşey farketmeyecek:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5