İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense çeki

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonunda çekim geldi. Ankara'da oturanlar ve bozdurmak isteyenler varsa beraber gidip bozdurabiliriz. Böylece benim farkımdan yararlanabilirsiniz :) şaka bir yana pazartesi günü bozdurmaya gidicem başkent işbankası şubesine gelecek varsa yazsın buluşup beraber gidelim.

M

MrManson

Misafir
forumda toplanıp bi yere gitmeyi gördümde , toplanıp çek bozdurmayı ilk defa görüyorum :p

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yok fazla cek olursa komisyonda indirim yaparlar diye demiştir ): toplu cek bozumuna indirim var kardeş gel çeke gellllllll

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten 10milyon ücret alıyorlar ve toplam 5 dakkada tüm işi hallediyorlar iyilik olsun diye demiştim. Gidip 30 milyon komisyon vermek istiyorsanız sen bilirsiniz. Neyse zaten çeki bozdurdum ben hesabıma yatırdılar umarım sizde bozdurursunuz.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
güle güle harça kardeşş umarım iyi işlerde kullanırsın o parayı sakın ha zamparalık yapma o para ile ): google çarpar valla ):

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5