Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Adsense de tık var ama para yok :(

Z

zombieonline

Misafir
arkadşalar belki herkesin sorunu budur...
günlük 10-15 tık alıyorumm..
ama kazancım 0.05 i geçmiyo :(
sorun keywords olabilir diye düşünyom.

nası adam gibi kazanabilirim :(

G

galatasaraylilar

Misafir
herkeste o sorun var kardeşim. çok kazandıran kelimelerle ilgili site açman lazım. bendede bugün 9 tık 0.05 usd kazanmışım.

smpx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
zombieonline sitelerinin içeri türkçeyse pek fazla vermeyeceği kesin forumda diğer konulara bakarsan görürsün bazı arkadaşlarımız 1.200 tıklamaya türkçe içerikli bir sitede 9$ para kazanmışlar.

Gerisini sen hesap et artık!!

Z

zombieonline

Misafir
ooo bu google bişi yapmalı ozamn ...
türkçe siteler hiç bişi kazanamıyo :S

D

Dejin

Misafir
dogal olarak... Turkce sitelerin hangisi google a cok para verebiliyor ki?

Varista

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
30
Dejin' Alıntı:
dogal olarak... Turkce sitelerin hangisi google a cok para verebiliyor ki?
Arada çok para veren çıkıyor.Kelime önemli.Türkçe siteden iyi para alan var.Kelimeleri denk geldi takır takır alıyor :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
kendi enayiliğime yanıp durayım..

bundan bir hafta on gün önce bir konu açmıştım neden reklamlarım ingilizce çıkıyor diye.. kimse bu şekilde tıklamaz para kazanamam diye düşünüyordum.. Oysaki büyük dengesizlik yapmışım.. durumu düzeltmek için keyword ler ile oynadım oynamaz olaydım.. 10 dolar iken kazancım 2-3 dolara kadar düştü.. Kendim ettim kendim buldum :)

mk++

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
SargeT' Alıntı:
kendi enayiliğime yanıp durayım..

bundan bir hafta on gün önce bir konu açmıştım neden reklamlarım ingilizce çıkıyor diye.. kimse bu şekilde tıklamaz para kazanamam diye düşünüyordum.. Oysaki büyük dengesizlik yapmışım.. durumu düzeltmek için keyword ler ile oynadım oynamaz olaydım.. 10 dolar iken kazancım 2-3 dolara kadar düştü.. Kendim ettim kendim buldum :)
dogrusuda bu zaten oyle devam etseydın guzel bır ban yerdın

utkuts

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
89
hile sayılmaz. Bikaç keyword yaz :D

benim 14 tık 9 dolar :D

SargeT

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
306
vallahi o kadar aham şaham kazanmadığım için Banlanmaktan açıkçası korkmuyorum.. Banlanırsam kesinlikle hileden dolayı banlanmam bunu herkes bilsin.. Sadece bilmeden etmeden bişi yapmıştırım onun için banlanırım. frame miş tıklamaymış vs daha ne anlama geldiklerini bile bilmem. Şahsen korkmuyorum banlanmaktan.

+ banlayan 4 ay içinde mutlaka banlardı düşünüyorum yaptığım yanlış bişi olsaydı..

fatihx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
80 tık 0,64 dolar ne bu ya dalga geçiyo resmen =((

xccdark

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
bence google bizim siteleri kullanıp kendi prestijini kullanıyo bizim sayemizde dünyanın 1 numarası oluyo bizdew bunlardan para kazanmaya çalışıyoruz boş bence google adsense

darkman

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
85
aslına bakılırsa tıklamaya para vermemek bir işlem yapamaz
bedava reklammı gösterilir yav kelimeyle falan alakası yok bunun en azından 0,01 vermesi gerekiyor 0 biraz saçma gibi geliyor bende de aynı sorunlar var bu günlere ya birileri google da bir açık buldu tıklamaya ödeme yapmayan reklamlar veriyor yada sistem ciddi bir çöküntü içerisinde