Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
youtuden para kazanmak istiyorum ama kafamda soru işareti var bir hata yaparsam youtube ödediği paraları benden geri ister diye korkuyorum.böyle bişi mümkünmü
Merhaba, hocam illaki yasal hakları olucaktır fakat kazanmak istiyorsan doğru yapman gerekmekte. Daha önce hiç geri istediğini duymadım ama dikkatli olmaktan zararlı çıkmazsın.
Youtube ödediği paraları sizden geri istemez hocam Böyle işlevler ile uğraşmaz. İllegal işlemler yapılsa dahi hesabınız askıya alınır ve adsense hesabınız kapatılır. Sizden geri bir ödeme gibi bir talepte bulunmaz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5