İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Adsense hesabı açmak istiyorum

okan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar
youtuden para kazanmak istiyorum ama kafamda soru işareti var bir hata yaparsam youtube ödediği paraları benden geri ister diye korkuyorum.böyle bişi mümkünmü

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Merhaba, hocam illaki yasal hakları olucaktır fakat kazanmak istiyorsan doğru yapman gerekmekte. Daha önce hiç geri istediğini duymadım ama dikkatli olmaktan zararlı çıkmazsın.

savcioglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Youtube ödediği paraları sizden geri istemez hocam :) Böyle işlevler ile uğraşmaz. İllegal işlemler yapılsa dahi hesabınız askıya alınır ve adsense hesabınız kapatılır. Sizden geri bir ödeme gibi bir talepte bulunmaz.

ReklamKap

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Vidyolarınızın hiçbirinde Telif Hakkı problemi olmamasına dikkat etmenizde yarar var. Özellikle ses konusunda özgünlüğe dikkat etmeliyiz.

okan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkür ederim cevap için birde kanalım için 4-5 sn lik müzik yaptırmak istiyorum.youtube için müzik yapanlar varmı bildiğiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5