Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar adsense de kanal tanımladıktan sonra gözle görülür bir gelir düşüşü oldu . Forumlarda ilgili konu aradım ama bişi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Kanal tanımlamaları sadece siteninizin o bölümünün veya o sayfasının performansını ayrı bir şekilde takip edebilmeniz içindir. Kazançlarla direkt bir ilgisi yoktur.
Arkadaşlar adsense de kanal tanımladıktan sonra gözle görülür bir gelir düşüşü oldu . Forumlarda ilgili konu aradım ama bişi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5