İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

adsensede mp3

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar google adsense mp3 sitelerini kabul ediyor mu bana kesin birşey söyleyebilir misiniz çok önemli valla birde bu reklamları kendileri mi seçiyorlar amerikadan 1 tıklama 50$ falan diye duydum amerikada bol bol arkadaşım var acaba işe yarar mı :)

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumun bu bölümünde daha önce eğer silinmediyse bir çok mp3 sitesi hakkında adsense konusunda mesajlar vardı göz atarsan hepsine ulaşabilirsin..

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site yapısının belli bir yüzdesi (örneğin %60) mp3 olan siteleri siliyorlar.Yani siten bir sevgi sitesi bir bölümde mp3 yaparsan birşey demiyorlar ama siten tamamen mp3 sitesi ile hesabın kapatılabilir.
Yapanlar nasıl yapıyor diyorsan onlar kaçak kod koyuyorlar.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yokturr gerçekten ilginç bi durum ama ben onlinemuzik.com domainim ile kabul gördüm adsenseye 2. başvurumda

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mp3arsivi' Alıntı:
Yokturr gerçekten ilginç bi durum ama ben onlinemuzik.com domainim ile kabul gördüm adsenseye 2. başvurumda

walla benim mp3 sitem yok.mp3 içinde başvurmadım.mp3 sitesi olan arkadaşların yalancısıyım.Onlardan duydugum bilgi böyle idi.
mp3 yasak diyorlar ama www.mp3bul.net bu sitede 1.5 yıldan beri google reklamları var. :rolleyes:

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ee yani mp3bul.net te bi kanıt benim onlinemuzik.com domainin üzerinden aldıgım hesapta bi kanıt bazılarını kabul ediyorlar bazılarını etmiyorlar

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne biçim iş valla hala çözemedim :) peki o amerikadan tıklama muhabbeti hakkında ne diyorsunuz arkadşlar ?

C

Chap

Misafir
Yabancı pekçok mp3 sitesinde çatır çatırAdsense kodlarını görüyorum. Ayrıyeten Türk mp3 sitelerinde de var. Aslında yasak, ama Adsense reklamlarında bile "Mp3 Download" şeklinde reklamlar çıkıyor. Hem yasak hem reklamı çıkıyor. Bu da bir çelişki. Yasal sorunlar nedeniyle Google mp3 siteleri yasak diyor ama gözardı ediyor. Taaki bir yayıncı şikayet edene kadar. Yoksa Google kimin nerede kullandığını çok iyi biliyor. Mp3 sitelerine reklam koyacak arkadaşlar riske girerek koymayı kabul etsinler.

iyimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki bir siteyle kabul edildik (mp3 sitesi olmayan) birkaç ay sonra site ekleyip mp3 sitesi ekledik ve farkedip sildiler, bu durumda sonradan eklenen siteyi mi silerler yoksa kuralları ihlal ettiniz deyip tüm hesabı mı kapatırlar? yani böyle bi riske girilir mi? Eğer sadece mp3 sitemizi silip hesabı kapatmazlarsa ben girerim, ama hesap kapatılırsa yenisini açmak biraz zor!

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mp3 sitesini direk kabul etmiyorlar, ama sitelerin arasında mp3 varsa bir şey demiyorlar sadece mp3 sitene kalırsan o zaman diyebilirler.

Serbülent Daşkın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.