İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ADTECH - Bomba gibi bir ürün daha DIGITURK!

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Degerli Is Ortagimiz,

Artik Digiturk Abonelik satislari siteleriniz uzerinden yapilabilecektir.

Iste ilk kampanya;

· Uydu alici ve kurulum BEDAVA,

· Ilk ay tum kanallar HEDIYE,

· Ustelik ayda sadece 12,99 TL

Bitmedi!

Satis basina her bir uye icin kazanc payiniz tam 6,5 TL! Bu bomba gibi kampanyayi kazanca cevirmek icin hemen harekete gecin!

Urunumuzu sitelerinizde tanitmak icin http://yayinci.adtech.com.tr hesabiniza giris yaptiktan sonra "PPA Reklam" sekmesinden 'DIGITURK' markasina basvuru yapiniz. Basvurunuz onaylandiginda "Onayli Reklamlar" bolumunden ilgili reklam kodlarini alabilirsiniz.

Bol kazanclar !

Saygilarimizla,
Ben bu habere sevindim. Darısı diğer reklam şirketlerinin başına.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bu paket eskiden 9.90a satılan ve içinde hiçbişey olmayan, uydudaki kanalların parayla izlendiği paketti. Zam gelmiş. :D
Ücret iyi ama satış çıkarmı çıkarsa kaç satış çıkar orası bilinmez.

Ziyaretçiler artık reklama bile tıklamazken bide tıklayıp dijitürke üye olmaları çok güç bence..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hala 9.90 a satılıyor :D adamlar diyor ki bize enayi bulun 9.90 a satılan pakedi 12.99a alacak, size 6.5 lira verelim. adamı 2 sene bağlayalım aylık aradaki farkın (3.09 liranın) iki katını size verelim kalan 22 ayın parasını cebe indirelim :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu paket eskiden 9.90a satılan ve içinde hiçbişey olmayan, uydudaki kanalların parayla izlendiği paketti. Zam gelmiş. :D
Ücret iyi ama satış çıkarmı çıkarsa kaç satış çıkar orası bilinmez.

Ziyaretçiler artık reklama bile tıklamazken bide tıklayıp dijitürke üye olmaları çok güç bence..

Ben hiti 4-5 bin olan bir sitemde denemeye aldım verim alırsam sizede söylerim..

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Digiturk-e normal abone sağlarsanız bulunduğunuz ildeki bayisine 1 abone başına 15 TL vermektedir. 15 aboneyi geçerseniz bu ücreti 25 TL ye çıkarmaktadır.

Bu şekilde bir pazarın olduğu sistemde 6.5 TL komik bir komisyon bana göre.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bide üye çıkarma konusunda bişeyi atlamışsınız. Sadece İstanbuldan abone olunabiliyor.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Digiturk-e normal abone sağlarsanız bulunduğunuz ildeki bayisine 1 abone başına 15 TL vermektedir. 15 aboneyi geçerseniz bu ücreti 25 TL ye çıkarmaktadır.

Bu şekilde bir pazarın olduğu sistemde 6.5 TL komik bir komisyon bana göre.

Bu 15 TL, tek seferlik mi, aylık mı?

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu 15 TL, tek seferlik mi, aylık mı?

Kişi digiturk-e üye olur bunu siz üye ettiğiniz için bir seferliğe mahsus 15 TL , 15 aboneyi geçerseniz 25 TL alırsınız. Bu ödemeyi abone yaptığınız ayı izleyen ay alırsınız ve hakediş olarak bu ödemeyi size ilgili firma yapar. (Fatura kesmenizi isteyebilir vb.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.