• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

adwords - adsense ilişkisi

D

discoface

arkadaşlar benim bir adsense hesabım, keyword kullandıgım için kapatılabilir gibime geliyo. (şu an keywordları komple kaldırdım) ancak aynı maille bir de adwords hesabı açtırdım ve reklam verdim. belki hesaplar aynı yerde duruyordur ve reklam verdiğim için beni es geçerler diye.
Sizce google a reklam verdiğim için beni fazla incelemezler yada pas geçebilirler mi? sanki forumda buna benzer bişey okumuştum ama bulamadım baktım.

T

TurkWeb

neden banlasınki? kullandıysan ve kaldırdıysan ... google ne bilecek ? :)

kullanırken yakalanmadıysan sorun yok :)

D

discoface

TurkWeb' Alıntı:
neden banlasınki? kullandıysan ve kaldırdıysan ... google ne bilecek ? :)

kullanırken yakalanmadıysan sorun yok :)
ya bakçak benim siteden "forex" reklamlarına tıklanmış. siteye bakçak sadece tek sayfa. şimdi param 100 doları gecti. pini girince benı atcak gibi geliyo. sırf bu yuzden adwords kullanmaya basladım.belki bi umut :)
bu arada artık keyword vs. yok hersey legal.. akıllandım

Longgg

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
218 Aydır Üye
pini girene kadar tek sayda olan siteyi 10 sayfaya çıkart sende eğer kullandığın kelimeyle alakalı devam ettireceksen siteyi.

uyuz

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
234 Aydır Üye
arkadaşlar adsense hesabındaki para direkt adwords hesabında harcanabiliyor mu?

canparlak

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
223 Aydır Üye
keyword kullandığın için neden atsınlar ki seni?

TRinsanRehberi

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
214 Aydır Üye
uyuz' Alıntı:
arkadaşlar adsense hesabındaki para direkt adwords hesabında harcanabiliyor mu?
bunu googleye bizzat sordum kullandırtmıyorlar açıklama emailini bulursam yazayım buraya.

şu an hatırladığım ikisinin ayrı yapılanma olduğu yönünde bir email ile cevap almıştım.

M

messmedia

evet ikisi ayrı, aptal bir arkadaşım sahte kart ile üye olmuştu adwords'e, bir süre reklamı filan yayınlandı, daha sonra adsense'e aynı mail ile üye olmuş, parayı yollamışlardı ama bana garip geldi çünkü google çok iyi bilgi topluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.