İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alınık Fake Hesap İÇERİ!

• Konbuyu başlatan yekom123
  • Başlangıç tarihi
Y

yekom123

Misafir
Arkadaş İyiakşamlar Fake profil adresi lazım erkek kadın farketmez

3500 veya 4000 + arkadaşı olabilir
en az 1000 bin abone gerekli bilgileri alınmamıs rahatca sorunsuzca degiştirebilecegim saglam bir profil arıyorum bütcem 20 tl havale kontor bir şekilde konuşulunca halolur msn bırakıyorum yakın iletişime gecelim satıcılarla

Msn : [email protected]

Veya PM

İyiaksamlar​

nuri3778

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
kimsede hesap yok mu bi aralar hesaptan geçilmiyordu şimdi adam yazıyor hesap lazım diye hiç ilgi yok. bu nasıl iş yaww :D

PauLinA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bayan Profilidir. Fake olduğu uzaktan belli olmamaktadır. 12 Adet profil resmi vardır.
820 adet arkadaşı vardır. 33 abonesi vardır.
Usernamesi alınmamıştır. Profilde her türlü değişiklik yapılabilir.
Şu ana kadar hiç reklam verilmemiştir.
Henüz 1 aylıktır ve fazla ilgilenilmemiştir. Seviyesiz + Sapıkça yapılan yorumlara izin verilmemiştir.
Mobil onayı vardır. Profil mail adresiyle birlikte devredilir.
Küçükten alıp kendine göre uyarlamak isteyen için idealdir.
İstenilen ücret 8 TL'dir. Ödeme Sadece PAYPALdır.

Uygunsa PM at profil linkini vereyim. Fazla büyük değil. Ama profil kasma işini bir süre rafa kaldıracam o yüzden elimdekini satıyorum.
Günde gelen arkadaşlık istekleri 5 ila 15 arası değişmektedir. Arkadaş eklemeye engeli yoktur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5