İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Anahtar teslim web sitesi yaptırmak istiyorum...

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar öncelikle başlığı açıklamak istiyorum.. ben işi alan kişiyle projemi ve isteklerimi anlatacağım ayrıntılı olarak.. ve kendisi bana admin paneli olan script+ dizayn olarak hizmet vericek siteyi belirttiğim servera kurucak.. çalıştırıcak daha sonra parasını alıcak...

başvuru için aranan koşullar..

dikkatini projeye toplayabilecek durumda olması (diğer işler okul vs zorunlulugu olmayan)

en kötü ihtimalle bir üniversitede okuyan (kodder webmastır aramıyorum profesyonel çalışıcak birine ihtiyacım var )

işi zamanında teslim edemezse forum.iyinet.com da tarafımdan rencide edileceği bilincine sahip... parasını alamayacağını iyi bir şekilde bilen (websitesinide almam) (tarihide kendisi belirler..)

en az php+javayı iyi (anlayabilmesi değil yazabiliyor olması gerekli)

tasarım olarak çalıntı olmayan yaratıcı bir şekilde siteyi sunabilicek durumda olması gerekli...

++ referansları olması gerekir.. (dönüp bana ben şu siteyi yaptım bakın buda sahibi hakkımdaki yorumları ondan dinleyebilirsiniz diyebilecek biri)

satış sonrası destek ve geliştirme yapabilecek... (ücretli/ücretsiz)

bu profile uyan kişilerle konuşmak istiyorum.. siz bana yukarıdaki özelliklere sahip oldugunuzu ispatladıkdan sonra projem için sizden fiyat talep edicem.. çalışıp çalışmamak bana kalmış...

tek bir site değil projelerim basamaklar halinde ilerler.. planlar bozulmadıgı sürece 2 3 ayda bir yeni bir scripte başlamış olursunuz sizide kendimide geçindiririm..

thescq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlaşılan kriterlerinize uygun birisi çıkmıyacak gibi :)
profesyonellik arıyorsanız yerimiz caddebostanda buyrun gelin oturup konusalım projenizi dinliyelim eğer karşılıklı kriterlerimiz uyarsa projenizi yapmakdan zevk duyarız. yalnız sunu ılk basta belirteyim firma prensibi olarak %50'sini iş başı alıyoruz :) kriterlerinize uyarsa

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Bukadar şart var ama şartlar komple sizin lehinize.

İstediğin scripti asp + ajax vb ile yaparım ciddi bir proje ise anlaşma gereği ve fatura keserim. iş anlaşması sağlanırsa iş başı için 1/3 ücret peşin alırım. her ihtimale karşın bir hafta fazladan süre veririm ki bu güne kadar dediğim tarihlerden genelde önce bitiriyorum işlerimi.

scriptin a-z tüm tasarım ve kodları bana ait olur ve en ufak bir çalıntı var derseniz o scripti bedava veririm.

scriptin tüm haklarını alacaksanız istediğiniz sunucuda yayınlayabilirsiniz ama yok o pahalı gelir bana kullanım tek lisans ver derseniz kendi sunucumdan dışarı scripti bırakmam.

eğer uyarsa istediğin şekilde anlaşırız ve başlarız. üni mezunuyum ve bu iş branşımdır.

saygılarımla

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
thescq ben yurt dışındayım ayrıca istanbul çok ters kalıyor bana.. o sbeeple çok teşekkür ederim...

unpoo sizin şartlarınızıda dinlemeye hazırım bunlar konuşularak anlaşılır.. isterseniz benimle iletişime geçin bende sizden ortalama bir fiyat alıyim referanslarınıza bakıyim..vs vs

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
dostum ne yapmışsın sen öyle yaaa :)...sen gelen adamı kırbaçlarsında :p
şaka bir yana yazdıklarından anladıgım kadarıyla ciddi bir güvensizliğin var ki haklısın bu konuda. Ama yukardakilere uygun birininde istediği fiyatı karşılaman gerekecek sanırım. Türkiye'de sıkı markalara iş yapan bir arkadaşım var. Konuyu ona mail ile bildirdim, bir kaç saate kadar haber verir. Bende burdan cevabını iletirim.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Arkadaşlar SADECE işi yapan, ciddi ve aklı başında firma veya şahıs aramış Firar kardeşim ki çöplüğe dönen internet ortamında bence yerden göğe kadar haklı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.