İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ankara İŞ

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ankarada açılacak yeni büromuz için web tasarımından anlayan asp bilen part time - full time çalışabilecek elemanlar alınacaktır
ücretlendirme iki türlü yapılacaktır

1- proje başı ücret
2- aylık sabit ücret

Ankara'da ikametgah eden verilen işleri zamanında yapmayı taahüt eden webmasterler

mail : [email protected]
veya özel mesaj atarak iletişime gecebilirler

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ücret ne kadar ?? o kadar çalışıpta 300 500 milyon almakta var yani

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ryden' Alıntı:
ücret ne kadar ?? o kadar çalışıpta 300 500 milyon almakta var yani
dostum senin o 300 500 milyon dedigin paraya millet nekadar çalışıyo sen bilsen,
ben dersanede sabah 8:30 aksam 19:00 çalışıyom 400 milyon zor veriyolar :mad:

P

Pco

Misafir
Abi herşeyin bir ücreti vardır.

Sen memura verdigin parayı bilgisayar mühendisine yada elektrik elektronik mühendisine veremezsin. Arada bilgi var bu bilgi ile sen paranı alıyorsun iş ile deyil.

dizayn1st

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw herneyse nisan da yazılmış ilan nerden çıktı şimdi :)

Alobar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pco' Alıntı:
Abi herşeyin bir ücreti vardır.

Sen memura verdigin parayı bilgisayar mühendisine yada elektrik elektronik mühendisine veremezsin. Arada bilgi var bu bilgi ile sen paranı alıyorsun iş ile deyil.
birincisi mühendis memur geyigine girmek başka meslekleri küçümsemek yanlış,
ikincisi eger o mühendislere o senin memur dediğin öğretmenler bilğilierini vermeseydi, onlarda o bilği için o parayı alamazdı.
Türkiyede işliklik gerçekte yok. İşi beyenmeyen çok, internette bulursan oku üzeyir garih'in gençlik yıllarına ait bir anısı vardır bunu bariz anlatan,
bunun yanısıra sunuda söyliyim
"Sen memura verdigin parayı bilgisayar mühendisine yada elektrik elektronik mühendisine veremezsin"
dediğin parayı bal gibide veriyorlar. Özel sektör ilk işe girişte adamın anasını ağlatıyo, biraz yükselincede fazla ücret isteyeceginden tekmeyi basıyo.

Her neyse nisanda açılan konu için amma geyik yaptık ha :D

H

hostcu1

Misafir
ben msl makina müh. okuyorum bi arkadaşım yeni mezun oldu 750milyon maaş alıyo düşün artık...

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostcu1' Alıntı:
ben msl makina müh. okuyorum bi arkadaşım yeni mezun oldu 750milyon maaş alıyo düşün artık...

ilk mesaj aylar önce aşılmış 5-6 ay olmuş sonra akıllı biri canlandırmış konuyu uzamış boş yerine geyik, şimdi de sen 1 ay sonra sanki son mesaj dün atılmış gibi cevap yazmışsın sen de bunu düşün artık :)

saygılar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5