I
i.s.a.q
Misafir
Yaklaşık 6-7 yıldır weble uğraşıyorum.1-2 yıldır'da affilate sistemlerine yoğunlaştım.son 1 yılda özellikle google adsense üstünde çok uğraştım.Kendi adıma ve başkalarının adına olmak üzere 6 ila 7 hesabım vardı google adsensede.Tabiki standartta kazanclarım oluyordu örneğim.100 dolar -200 dolar 300 dolar belkide.Ancak İnsan bir süre sonra daha fazla kazanç sağlamak istiyor.Yabancı içerikli siteler ile (car hire,hotel,forex vs..) Kelimelere yoğunlaştım.Tabi kazanç birden 2000 dolar hatta daha üstü seviyelere ulaştı.İnsan ister istemez bu gelecek çek yada çekler hakkında çeşitli hayaller kuruyor..Hatta şöyle diyor ya mesela ben bundan sonra nasıl olsa google adsenseden iyi gelir sağlıyorum.Artık sadece buna yoğunlaşayım diyor.Ailesine ve çevresine bunlardan bahsediyor.Ancak Bunlar belirgin ve %100 olacak şeyler değil.Gercekten kendinizi kaybedebiliyorsunuz.Bir gün giriyorsunuz banlanmışsınız Yıkılıyorsunuz...ama yok bu kez banlandım ben işi öğrendim diyorsunuz 2-3 yada 4.cü kez denemelere giriyorsunuz.Bukez banlanmıyorsunuz ama haftalar aylar boyunca acaba çekim gelicekmi kompleksine giriyorsunuz.Neyse derken kafanızın allak bullak oldugu bir dönemde çekiniz geliyor.Birde Onu bozdurmak için bir uğraş içine giriyorsunuz aldığınız parayı harcarken bile google adsense paranoyaları kafanızda geziyor...Sonra yine aynı döngü.Piskolojiniz bozulabiliyor.
Bu yazıyı yazdım çünkü dün msn'de bir bu işe yeni başlamış belliki hile yada artık hangi yolla yaptıysa 4.cü gununde yuksek meblaglara ulaşmış belliki banlanıcak.Ama söylediği sözler beni korkuttu.Gerçekten adsense gibi sistemler Üstünde çok fazla durmayın.
Bence aylık 100 dolar bile yeter diyebilin.Google adsense üstüne kurulu sitelerle büyük meblağlara oynamak ve hüsrana ugramak yada aylarca beklemek.. sizi İNTERNETİ bile bırakmaya teşfik ettirebilir.
Ben google adsenseyi bıraktım.İyikide yapmışım.farklı sponsorlar ile daha az kazanıyorum ama Mutluyum Huzurluyum..
Eleştriler gelebilir ancak bu benim kişisel görüşümdür diyorumki ;
Asla Google Adsendeye Kendinizi Bağlamayın..
Bu yazıyı yazdım çünkü dün msn'de bir bu işe yeni başlamış belliki hile yada artık hangi yolla yaptıysa 4.cü gununde yuksek meblaglara ulaşmış belliki banlanıcak.Ama söylediği sözler beni korkuttu.Gerçekten adsense gibi sistemler Üstünde çok fazla durmayın.
Bence aylık 100 dolar bile yeter diyebilin.Google adsense üstüne kurulu sitelerle büyük meblağlara oynamak ve hüsrana ugramak yada aylarca beklemek.. sizi İNTERNETİ bile bırakmaya teşfik ettirebilir.
Ben google adsenseyi bıraktım.İyikide yapmışım.farklı sponsorlar ile daha az kazanıyorum ama Mutluyum Huzurluyum..
Eleştriler gelebilir ancak bu benim kişisel görüşümdür diyorumki ;
Asla Google Adsendeye Kendinizi Bağlamayın..