İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ASP - Youtube Videolarınız Çok Özel Bir Sistem Çok Ucuza

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: http://www.sirincafe.com/videolar
İstenen minimum fiyat: 30 YTL

Arkadaşlar Video siteleriniz için özel bir proxyi hazırladım.

Video yu kendi playeriniz de oynatabilir kendi logonuz ile başlatabilirsiniz.
Sistem bildik proxy ler kadar yavaş değil.

Alan Arkadaşlarımıza Ayriyeten Video ismini, süresini, Resmini, Açıklamasını Çeken Youtube Botu da hediye olarak göndereceğim.

Fiyat 30 Ytl dir ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilirler.

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
kardeş alabilirim. kendi siteme işlerim yüzünden bir türlü bakamıyorum. yalnız bot otomatikmi yoksa adminli filan manuel mi yazarsan sevinirim. demodakinin aynısımı birde.

msn[at]unpoo.com msn adresim. yada info[at]unpoo.com adresine mail atabilirsin. garanti bankasından istediğin hesaba havale yada eft geçebilirim.

görüşmek üzere

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bot admin panelli isim yazıyorsun isme göre 20 şer 20 şer otomatik olarak db ye kaydediyor.
Asp den iyi anlıyorsun zaten kodlamasını açıklayarak yaptım. istersen de otomatik olarak da ayarlıyabilirsin ziyaretçin arama kutusuna ne girerse onu karşısına getirebilir.
Bot da proxy kullanıyor player de proxy li.
demo da ki videolar bölümünün aynısı player kardeşim.
[email protected] msn adresim detayları msnde görüşebiliriz

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
kardeş ben sabah ödemeni yollarım sorun değil. ödemeyi alınca yolarsın bana sorunlu olarak ( kendi düşüncelerimle ve beklediklerimle yani ) gördüğüm alanları ben düzenlerim botuda tarihe bağlar günlük otomatik çalıştırırım yoksa işlerden dolayı bir türlü ilgilenemiyorum sitemle ne yazıkki :(

bari bu şekilde o alanıda kapatmış olayın. şimdiden hayırlı olsun diyelim.

---

Çok temiz ve güvenilir bir arkadaş. fazlası ile alakalı ve yardımcı olan biri. temiz bir alış veriş yapılmıştır. ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

destshop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saolasın Kardeşim, arkadaşlar bir adet satılmıştır. satış devam etmektedir isteyenler pm ile ulaşabilirler

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
kardeş senden hala yeni proxy olayını bekliyorum ve hala bişi yapmadın. malesef bu sistemin çalışmıyor.

buraya yazdığım için kusura bakma lütfen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.