İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Foruma Yeni Üye olan Üyeler Avatar Yüklemek İStediklerinde AKrşılarına Şu şekilde Bir Uyarı Çıkıyor: "Unable to move/copy file" bunu nasıl düzeltebilirim.
Eskiden Normal Yüklenebiliyordu.Bir Ara Forum Hızlansın Diye Bu Sitede Gördüğüm Bir Ayar YApmıştım.Avatarlar Db yi Şişirmesin Diye Ayrı Bir Dosyada SAklansın Gibi Bir Ayardı Sanırım.
Nasıl Düzeltebilirim Bunu.

Respect

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Server seçenekleri ve ayarlarda safe moda açıksa kapa kapalıysa aç, düzeliyordu.
Tam hatırlamıyorum, ama bu iki seçenekten biri.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
tam hatayı kopyalarsan buraya yardımcı olabiliriz, sanıyorum bulunduğun server php_safe_mode ile çalışıyor.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Avatarlarin bulundugu dizini yazilabilir hale getirerek denedin mi?

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
respect arkadaşımın dediği gibi safe modu kapattım düzeldi.tşk ler arkadaşlar yardımlarınız için.
Daha önce burda sormuştum ama cvp alamamıştım.Sizlere sorsam belki bilginiz vardır.Ben foruma yönetici bölümü diye bir bölüm açtım.sadece admin ve modlar girebiliyor.ancak bunun ana sayfada da gözükmesini istemiyorum.sadece admin ve mod olarak giriş yapılınca görünsün.baya uğraştım çözemedim.varmı bunun kolay bi yolu.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
forums & moderatörs sekmesini açtıktan sonra orda yetkiler kısmı var, yetkiler kısmına gir karşına forum ve altforumların listesi çıkacak, ordan adminlerin ve modların girebildiği bölüme gel ve unregistered users grubu editle, forumu görsünlermi kısmına hayır diye işaretleyip kapat, aynı işlemi kayıtlı kullanıcılar için yap.

akifokur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dediğinizi zaten yapmıştım.benim amacım ana sayfada görünmemesi.şu an görünüyor sadece modlar ve adminler girebiliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.