İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

awbs scripti için hosting!!

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
web siteniz awbs ve host eecek bir firma bulamadınız.veya ayarlamaları yapamadınız.awbs sisteminizi hemen indirin.zend pack olarak ve tüm ayarları yapılmış olarak hemen host etmeye başlayın.awbs destekli hosting paketlerimizle karşınızdayız.aynı zamanda asp ve php yi de aynı anda desteklemekte,aylık 15 gb bant içermekte olan paketler yıllık şok fiyatlarla.sitemizde vip hosting olarak bulunmaktadır ve 10mbit bağlantıya sahip sunucularda siteniz en hızlı ortamlarda host edilecektir.
incelemek için
http://www.egzanturk.net
vip paketler bahsettiğimiz awbs destkli paketlerdir.
tel:00902722143086-05355079054
msn:[email protected]

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reseller satış yapanlar için düşünmüştüm.yani awbs yi sadece faturalandırma sistemi olarak kullananlariçin.gene de yorumun için sağolasın kardeşim..

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Kimsenin şevkini kırmak istemem, zamanında çok yaşadım bunu :)

Hayırlı satışlar tekrardan.

LiLattah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlamadığım tek şey AWBS bir hosting otomasyon yazılımı değilmi? Hala reseller alıp host satan kaldımı ki?

Yinede hayırlı satışlar dilerim ama kampamyanızı anlamadım bunuda belirtmek isterim

Bilginize,

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.