E
eyciey
Misafir
Aykutbey scriptinin admin şifresini keybettim. Mysqldan girerek nasıl sıfırlayıp sonra istediğim şifreyi girebilirim ? Yardımlarınız için şimdide tşkler.
O takım üyesi kurulumda var .. Db.txt'yi hazırlamadan önce mod girişi yapıp düzenledim .. Kurulumdan sonra panelde takım üyeleri kısmına bakarsanız dejavu nickinin kurulum da geldiğini görebilirsiniz .. Tabiki siliniz ..keyfinebak.com' Alıntı:dejavu nickli birini ekliyor...
bende o konuya takıldım aradım taradım ama nerden nereye ve neden bunu yapıyor anlamadım...
eğer db yürütüyorsa bu konuda aykut ayıp ediyor...
mp37' Alıntı:O takım üyesi kurulumda var .. Db.txt'yi hazırlamadan önce mod girişi yapıp düzenledim .. Kurulumdan sonra panelde takım üyeleri kısmına bakarsanız dejavu nickinin kurulum da geldiğini görebilirsiniz .. Tabiki siliniz ..
+
Mod girişinden nasıl db alabilirim ? ..
Eğer böyle bir açık bıraktığımı düşünen varsa derhal kullanmayı bıraksın .. Bizim toplulumumuz karşılıksız iyiliğe pek alışık değil sanırım .. Mutlaka altında bir şey arıyorlar ..
mp37' Alıntı:O takım üyesi kurulumda var .. Db.txt'yi hazırlamadan önce mod girişi yapıp düzenledim .. Kurulumdan sonra panelde takım üyeleri kısmına bakarsanız dejavu nickinin kurulum da geldiğini görebilirsiniz .. Tabiki siliniz ..
+
Mod girişinden nasıl db alabilirim ? ..
Eğer böyle bir açık bıraktığımı düşünen varsa derhal kullanmayı bıraksın .. Bizim toplulumumuz karşılıksız iyiliğe pek alışık değil sanırım .. Mutlaka altında bir şey arıyorlar ..