İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

aynı sayfada üc adsense reklami

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
selam arkadaşlar aynı sayfa üzerine de nasil iki yada üc tane adesense reklami koyabiliyoruz ?
ben denedim gormuyor diger reklami birini gosteriyor sadece bu işi bir kodu feln varmı ?
yardim edenler için şimdiden teşkler..

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben denemedim ama, diğer 2 kodu iframe içinde göstermeyi dene.
Google dan kodları alırken de "frame içinde gösterilecek" diye gerekli kodu ekle.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen hiç bir şey yapmıyorsun aynen kodları yerleştir. adsense'in teknolojisi ona göre ayarlanmış sitesinde yazana göre. eğer reklam çıkmıyorsa bilki gösterecek reklam bulamıyordur.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
reklam cikmiyor degil genel reklari bile gorunmuyor dostum yani hiç bir şey yok bembeyaz bir sayfa cıkıyor nasil edicem bunu anlamadim

M

malatyasporlu

Misafir
dur sana iframe kodunu vereyim...

<iframe src='ADSENSE_KODUNUN_OLDUĞU_SAYFA_URLSİ' height='200' width='400' border='0'></iframe>

HEİGHT VE WEİGHTTEN aldığın kodun büyüklüğünü yanda sayfa çubuğu olmayacak şekilde ayarla..

bu arada bende iframe kullanıyorum iframe için özel bi kodmu isteyecez bedavaonline ?

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
googlenin normal kodunu iframe a koymak yasak,bu atilma sebebi bile olabilir, bunun yerine iframe icin ozel kod almalisiniz google dan,yoksa is sakat,sakin ha normal kodu iframe den cagirmayin.

ayrica evet kod reklam yerine genel reklam da cikmamasi gayet normal bir netice cikmayabilir ve normaldir.

M

malatyasporlu

Misafir
AkrepList' Alıntı:
googlenin normal kodunu iframe a koymak yasak,bu atilma sebebi bile olabilir, bunun yerine iframe icin ozel kod almalisiniz google dan,yoksa is sakat,sakin ha normal kodu iframe den cagirmayin.

ayrica evet kod reklam yerine genel reklam da cikmamasi gayet normal bir netice cikmayabilir ve normaldir.

e nasıl iframe kodu alacam akrep?
bende iframe kullanıyorum ne olacak ???? atarlarmı

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
beyler teşk ederim ilginize ama ben şimdi ne yapıyım sap gibi kaldim ortada kafam karışık ulen adsense Allah belani vericek len :)

M

malatyasporlu

Misafir
yahu şimdi içime kurt düştü iframe kullanıyorum iframe kodunu nasıl alacağım... ?

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler köru körune isler yapmayalim lutfen,

Framed pages * Select this option if your page uses frames.
Learn more... Ad will be placed on a framed page.

seklinde ingilizce olarak bir uyari var bunun turkcesi de kesin vardir turkce olarak girerseniz,

kanal seciminin hemen altinda bu secenek

isi duzgun yapin tirsmayin, ucuklamayin :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada baktim da orjinal kodtan tek farki

en sonda

google_page_url = document.location;
//--></script>

sunun olmasidir, yine de girin ordan alin kodu gorun gozunuzlen

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrica kodtan da anlasildigi uzere su ana kadar bu sekilde kullanmayip iframe yapan arkadaslarin eger bundan sonra duzgun kod kullanmalari halinde kazanclari da artacaktir, aksi halde hem aykiri hem de sayilmaz tiklamalar burdan cikan sonuc bu...

hadi iyisiniz yine kazanclariniz artacak sayemde dermisim:)

M

malatyasporlu

Misafir
teşekkürler akrep Türkçe sitede Çarçeveli sayfa diye bahsediyor...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki gercekten de artis oldumu bir sekilde kazanclarinizda, olmus ise hangi sayfalardan geldigini kontrol ediyor sanirim

M

malatyasporlu

Misafir
kazanç yokki ortada :) adsense Türkçe sitelere sıfır kazandırıyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5