İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Basit bir asp scripti yazıdırılacak

mural

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar,
Ben basit olduğunu düşündüğüm bir asp script yazdırmak istiyorum. Yapabilecekler ne kadar zamanda kaç ytl ye yapacaklarını pm yoluyla bildirmeleri rica olunur..

Script asp ile access database ile yazılacak.
özellikleri reklam scripti gibi olacak. yönetim panelinden iki türlü ekleme yapabilmeliyim.
1. normal reklam eklerken olan her meteryal (sitenin adı, adresi, kac kere göterileceği, hangi tarihler arası gösterilmesi gerektiği, aktif-pasif durumu, flash-resim-veya text, ve birkaç boyut-bunları ben belirleyebilmeliyim)

2. yukardakinin benzeri fakat bu sefer html kodlarını kabul etmeli ve refresh veya sabit olacağını kendim belirlemeliyim, yine standart olan özellikler (kaç kere hangi tarihler arası gibi)

3- bunları ben bir include ile sitenin istediğim bölümüne ekleyebilmeliyim

4- admin girişi full yönetim özelliğine sahip olmalı

5- bide kullanıcı girişi olmalı (bu bölüm sadece reklamı veya yazıyı verenin hesabının kontorol edebileceği alan)

Arkadaşlar bu kadar çok basit olduğunu düşündüğüm bir script olacak.. Belirttiğim 2 madde önemli..

teşekkürler

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhabalar,
Ben basit olduğunu düşündüğüm bir asp script yazdırmak istiyorum. Yapabilecekler ne kadar zamanda kaç ytl ye yapacaklarını pm yoluyla bildirmeleri rica olunur..

Script asp ile access database ile yazılacak.
özellikleri reklam scripti gibi olacak. yönetim panelinden iki türlü ekleme yapabilmeliyim.
1. normal reklam eklerken olan her meteryal (sitenin adı, adresi, kac kere göterileceği, hangi tarihler arası gösterilmesi gerektiği, aktif-pasif durumu, flash-resim-veya text, ve birkaç boyut-bunları ben belirleyebilmeliyim)

2. yukardakinin benzeri fakat bu sefer html kodlarını kabul etmeli ve refresh veya sabit olacağını kendim belirlemeliyim, yine standart olan özellikler (kaç kere hangi tarihler arası gibi)

3- bunları ben bir include ile sitenin istediğim bölümüne ekleyebilmeliyim

4- admin girişi full yönetim özelliğine sahip olmalı

5- bide kullanıcı girişi olmalı (bu bölüm sadece reklamı veya yazıyı verenin hesabının kontorol edebileceği alan)

Arkadaşlar bu kadar çok basit olduğunu düşündüğüm bir script olacak.. Belirttiğim 2 madde önemli..

teşekkürler

baya basitmiş :)

asp bilmem ama, çok kolaymış bu asp yahu :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.