İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bayram Kampanyası Reseller : 5 GB ALAN - 100 GB TRAFİK = Yıllık: 80 yTL

T

TR1Servers

Misafir
Merhaba;

5 GB ALAN
100 GB TRAFİK
Sınırsız Mail hesabı
Sınırsız Domain Barındırabilme
Sınırsız MySql Veri tabanı
Sınırsız SubDomain
Sınırsız FTP Hesabı
DirectAdmin K.Paneli

Server İşletim Sistemi: Linux

Kampanya Süresi: 09.01.2006 Saat: 13:00

Saygılar ..!

T

TR1Servers

Misafir
site bitmediki daha sizde nasıl açılıyor o sayfa ?

T

TR1Servers

Misafir
ediki ve ben hiçbir zaman site bitti diye birşey söylemedim artı olarak remotemach'te öyle bir yer görmedim. Site için script yazılıyor.

T

TR1Servers

Misafir
lüyimmi zaten yenicek ekmek var ise yenilir ama yok ise yenilemez yenilmesede sağlık olsun... Sağlık olduğunda bu işten olmaz ise başka işten elbette ekmek yenir...

SelametLe...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Böyle Kampanyalar iyi ama saçma oluyor. Ya sunucu bilgin yok ya resellerın var kampanya yapıyorsun. Yada paran cok hizmet sunmak istiyorsun.

bir p4 3.0 HT makinanın alıcagı max site sayısı iis kaldıracagı site 800 dür. sen sınırsız dagıtıyorsun alan adını bu işin matematigini bile yapmaya gerek yok.

bence alan adı sınırlandırması yap yaptıgın kampanya biraz gerçekci olsun.

yinede hayırlı işler..

T

TR1Servers

Misafir
Birincisi bir tane server olduğunu nerden biliyorsun,

ikincisi sen bu şekilde bir reseller alsan 500 tane alan adı barındırabilecekmisin ?

Üçüncüsü herşeyi matematiğe vurmak istiyorsan, 100 - 150 tane alan adı barındırıcak olan birisi reseller almaz dedicated alır.

SelametLe...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
P4 3.0'a 800 tane site koyani silikon vadisinde hapse atarlar. Disaridan komik yalniz, alan adi arkadasimdan hediye, ben de icine hostingci actim. Bir de goz kirpip ayar vermeler filan muhtesem. Sitem olsa inan senden alirdim hostingi. Kismet degilmis.

Wishmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TR1Servers' Alıntı:
Alan Adını kendim almadığım için, alanadı bir arkadaşımdan hediye olarak geşldiği için girdiği bilgileri değiştirmedim. Allah'a şükür müşterim var, fazlasındada hiçbir zaman gözümüz yok olsaydı bu fiyatı vermezdik zaten..
SelametLe...

Sen bi ara bir şirketle birleştik bu domain ortak aldık diyodun şimdi hediye mi oldu ben anlamadım valla

T

TR1Servers

Misafir
Evet anlamamışsın. Domaini şirketten aldım demedim.

Dedicitedler için bir yer ile anlaştı, birleştim dedim..

Evet haklısın, anlamamışsın

Wishmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
TR1Servers' Alıntı:
Evet anlamamışsın. Domaini şirketten aldım demedim.

Dedicitedler için bir yer ile anlaştı, birleştim dedim..

Evet haklısın, anlamamışsın

http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=20479&page=2

Hemen git düzenle bari rezil olma.Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım. Unutmadan Angelo abim çok kızar butür yazım yanlışlarına haberin olsun. "Dedicitedler"

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5