K
kimsinsen.net
Misafir
merhaba arkadaşlar..
forumdaki topicleri okudum..
genelde dalgalı fiyatlar herkezin sorunu..
yani bazen google 10 tıka 5 dolar verırken bazen 100 tıka 2 dolar verıyor..
benım de sorunlarımdan biri bu,bunun bi acıklaması var fakat, bazen 7 tıka 2,27 verirken, yada bezen 1 tıka 1,07 verirken, bazende 5 tıka 0,00 veriyor..
gerçektende bu ilginc değil mi..
verdiği fiyat en az 0,05 diye okumuştum bi yerde.. peki bu 0,00 nerden
geliyor?
eğer aşağıdaki küçük screenshot eklentiye bi bakarsanız,
mesela 3 mart gunu,bir tıka 1,07 vermiş ama 06 mart ta 5 tıka 0 vermiş.
ve ayrıca bi sorum daha var..
siteye cok fazla ziyaretci getirip sayfa gösterim sayısını yukseltsek bu bize zarar mı getirir?.. mesela ben ziyaretci sayısı cok olan bi siteden, reklam koyduğum siteyi otomatık pencerede acıyorum.. dolayısıyla ziyaretci sayısı cok oluyor ama tabi tıklayanlar cok az olduğu için 400 kişi girio sayfaya ama sadace 3 kişi tıklıyo mesela.. siteye sadace 10 kişi girip, 3 kişi tıklasa ne değişir?.. verdiği para değişir mi?.. gene sonucta 3 kişi tıklıyor ama birinde cok fazla sayfa gosterimi var,birinde cok az.
bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum..
forumdaki topicleri okudum..
genelde dalgalı fiyatlar herkezin sorunu..
yani bazen google 10 tıka 5 dolar verırken bazen 100 tıka 2 dolar verıyor..
benım de sorunlarımdan biri bu,bunun bi acıklaması var fakat, bazen 7 tıka 2,27 verirken, yada bezen 1 tıka 1,07 verirken, bazende 5 tıka 0,00 veriyor..
gerçektende bu ilginc değil mi..
verdiği fiyat en az 0,05 diye okumuştum bi yerde.. peki bu 0,00 nerden
geliyor?
eğer aşağıdaki küçük screenshot eklentiye bi bakarsanız,
mesela 3 mart gunu,bir tıka 1,07 vermiş ama 06 mart ta 5 tıka 0 vermiş.
ve ayrıca bi sorum daha var..
siteye cok fazla ziyaretci getirip sayfa gösterim sayısını yukseltsek bu bize zarar mı getirir?.. mesela ben ziyaretci sayısı cok olan bi siteden, reklam koyduğum siteyi otomatık pencerede acıyorum.. dolayısıyla ziyaretci sayısı cok oluyor ama tabi tıklayanlar cok az olduğu için 400 kişi girio sayfaya ama sadace 3 kişi tıklıyo mesela.. siteye sadace 10 kişi girip, 3 kişi tıklasa ne değişir?.. verdiği para değişir mi?.. gene sonucta 3 kişi tıklıyor ama birinde cok fazla sayfa gosterimi var,birinde cok az.
bu konudaki tavsiyelerinizi bekliyorum..