İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bi kac soru

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaslar
bu basligi buraya acmanin daha iyi olacagini dusundum.benim bi kac sorum war

sitemi kurduktan sonra google ve yahoo ya fln ekledim. google da sitemin adresini yazdigimda sitem cıkıyodu fln falan. bi kac gun once yine sitemin adresini google a yazdım fakat bu sefer hicbi sonuc cıkmadı. site ismi ile arama yaptigimda toplistlerde fln sonuclar cıkıordu ama bi turlu sitemin adresi cikmiyordu. sandbox etkisi mi die dusunuoyurum bu olabilir mi yoksa ban mı yedim??

yourcache.com dan site adresimi yazip arastirdigimda mayis 29 da bi kac serverda 1 yaziyodu (sitem forumdu we icerigi gormek icin uye olmak gerekiyordu ondan dolayi die dusundum) dier bazi server ip lerinin karsisinda ise -1 yaziyodu. bunun sebebini de aciklayabilirmisiniz?

site adresim www.xturkx.com

sorumu okuyup cevap verirseniz sevinirim...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
usekes' Alıntı:
site adresim www.xturkx.com (reklam amacli degildir lutfen yanlis anlamayin)

Yaaaaw asin artik bunlari......
Reklamin neresi kotudur? Neden "reklam amacli degildir yanlis anlamayin" ????
iyi reklamda da kotu reklam da reklamdir ve reklam herzaman iyidir.
Artik atin su "reklam amacli degildir lutfen yanlis anlamayin" kompleksini uzerinizden.
Artik atin su "hem ustelik sitemden para kazanmiyorm" kompleksini uzerinizden.

Hem kendinize hemde ekonomiye faydali olun ve her isinizden para kazanmaya bakin, buna baslamanin da en iyi yontemi reklamdir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5