İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bilen varsa ilgilenirse sevinirim ltf

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan sitenin biri benim sitemin tüm keywords larını buda yetmezmiş gibi indexini çalmış hosta şikayette bulundum cvp bekliyorum ama önlem almam lazım ne yapabilirim ?
kaynağı görüntüleyi kaldıran siteler gördüm ama benim bu konuda bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim sitede arama yaptım ama benimle birebir ilgilenmesini istedim bunu çok görmeyin teşekkür ederim

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
Eğer para vermeye razıysan birkaç program söyleyeyim..

25$ Page Lock
http://www.mmaus.com/pagelock.html

30$ Advanced HTML Encrypt and Password Protect
http://www.aevita.com/web/lock/

evet 25$ emeğimin karşılığında devede kulak kalır bu program hakkında beni biraz bilgilendirirmisin lütfen ingilizcem de yok eğer kullanmasını ve başarı elde edebileceksem hemen almak istiyorum işe yarayacaksa yardımını bekliyorum
çok çok teşekkür ederim

ve bu ücret yıllıkmı yoksa tek sefermi ?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Oluyor mu hiç denemedim ama HTML içinde php kodu kullanarak belki bu sorun aşılabilir ama belki diyorum olmayabilir hiç denemedim..

M

mfk_1868

Misafir
işini bilen adam her turlu alıyor. sonucta kaynak kodu kullanıcı yani client kaynaklı oldugundan engellemek pek mumkun değil.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
En kolay çözümü text başlıklar yerine img kullanmak ve her img de imza bırakmak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5