- Reaction score
- 0
Son bir kac aydan beri bu foruma katiliyorum konulara pek yazmasamda hemen hepsini okuyorum. Su an yurt disinda yasiyorum ve sitemdeki ziyaretcilerin yaklasik yüzde 40 ida yine avrupadan. Ayda 50, 100, 300, derken bugünki adsense gelirim tek bir site üzerinden 1000 dolarin altina düsmüyor, ha öyle cok ahim sahim hitlerim yok adsenseden baktigimda günlük hitler 50 bini asmiyor ve simdiye kadar rekor 160 tiklama oldu ortalamam günlük 100 tiklama civari. Gecen hafta ziyaretcilerinin tamami Türkiye den olan bir arkadasimin sitesine adsense kodlarini koyduk günde 15 civari tiklamaya ragmen 0,20 0,50 gibi günlük rakamlari görünce bu sitede daha evvel okudugum ve bir türlü anlam veremedigim kazanamiyorum baslikli mesajlara hak verdim dogrusu. Demekki google TÜRK leri adamdan saymiyor demekten baska birsey gelmiyor elimden cok yazik. Bu olayi yasiyana kadar tanidigim belli basli insanlara msn den günde 1 defa reklamlara tiklayin derdim simdi ise sadece yurt disindaki arkadaslara bunu tembihliyorum cünki 100 kisiye tembih etsem getirecegi para günde 5 dolar degil cene yormaya bile degmez. Sayfamda simdiye kadar hic bir hile yapmadim yukaridaki örnek ne kadar tesvikte olsa teknik olarak tesbit edilecek bir sey oldugunu sanmiyorum ve en azindan ben hile yapmadigimi saniyorum gerci hile yapsam sanirim 50 bin hite karsilik 100 tiklamada kalmazdim. Adsense den kazandigim gelir artmaya basladikca hem daha fazla nasil kazanabilirim sorulari ile bogusmaya basladim ve ayni zamanda sürekli okudugum hile yapmadim ama sebepsiz yere banlandim türü yazilara kafayi takmaya basladim. Dogrusu ya 300 dolar kazandigim günlerde daha bir mutluydum, cünki öyle bir yer ettiki bu meret hayatimda gercekten güvenilir birsey olsa bugün memleketime dönüp bu 1000 dolarla krallar gibi yasarim demekten kendimi alikoyamiyorum. Gerci sitemde öyle yabana atilir bir site degil günde yaklasik 5000 ayri ip ile giris yapiliyor sanirim herhalde diyorum daha bilincli bir elde cok daha iyi yerlere gelirdi cünki sistemdenmidir nedir google da bana ait birsey bulmak imkansiz gibi : ) Halbuki yaklasik 100 bin konu ve 1,5 milyon mesaj yazilmis bir forum sitesi her neyse varsin google beni indexlemesin ben böylede mutluyum : ) Hatta index lemesini istemiyorum cünki böyle bir icerigi indexlerse herhalde bu büyü bozulur. E tabiki bu bana göre büyü bir cogunuz hade len sende diyordur icinden Neyse ya cok konustum herhalde simdiye kadar konusmadim ya bayagi dolmusum ne varsa kustum.
Hakkinizi helal edin...
s.a.
Hakkinizi helal edin...
s.a.