bir tane daha google sorusu

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
21 Şubat 2005
Mesajlar
4
Tepki puanı
3
Konum
iyinet
Arkadaşlar bi tane daha google sorusu daha soruyorum ama nedne araştırmıyosun demezsiniz inşallah :) Neyse Soruma geleyim ben şimdi daha once googlenin bana verdigi bu kodu istedigimn bi sitede yayınlıyabilirmiyim dedim sizde evet dediniz fakat bu reklam degilde kıl kıl sorular soruyo ne biliyim dünyanın en hızlı koşan kuşu hangisidir gibi sorular bunun ne deni nedir ki ? ;)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
28 Eylül 2004
Mesajlar
911
Tepki puanı
0
bunun 2 nedeni olabilir.

1) Google ın reklam botu daha siteni taramamıştır.
2) Sitende reklam çıkaracak içerik yoktur.

Not: Şu anda gördüğün reklamlar sana para kazandırmaz onlar "genel hizmet reklamları" dır. Eğer bu reklamları görmek istemiyorsan, genel hizmet reklamları yerine kendi istediğin bir bannerı koyabilirsin. Böyle yaptığın zaman, sayfanda yayınlanacak reklam yoksa, bu yazılar çıkacağına en azından istediğin reklamı yayınlayabilirsin.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
8 Mayıs 2005
Mesajlar
196
Tepki puanı
2
Reklam kodu ayarlarını yaparken "Alternatif reklam URLsi veya rengi" bolumune genel hizmet reklamları yerine çıkmasını istediğin url yi girersen onların yerine belirttiğin reklam çıkar.. veya bir renk girerek boş da bırakabilirsin o alanı..
 
U
ulukislali
Misafir
Selamlar,
Bence kesinlikle icerik önemli. Uygun icerik yoktur. Dün de yazdim. http://home.arcor.de/webmastertr sitesini yaptigimda, sayfalari internete koyar koymaz, o sayfada hangi baslik varsa o baslikla ilgili reklam gelmeye basladi. http://www.berin.de de de eski bir site olmasina ragmen, almanca bölümünde ilk bastan itibaren reklam ciktigi halde, türkceye tiklayinca genellikle genel hizmet reklamlari cikti. Arada normal reklamlarda geliyor.
 
Geri
Üst