Teşekkürler.keyfinebak.com' Alıntı:http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=27306
burdaki arkadaşımız ücretsiz ders vermeye hazır durumda istersen bi irtibata geç eğer istanbuldaysan sana yardımı olacağını düşünüyorum...
diğer video ve kitaplar konusundada daha bilgili abilerimiz vardır yardımcı olur muhakkak... hem bende örenmiş olurum hangi kitaplar işe yarar banada gerekli bu tür şeyler...
firar' Alıntı:edit: benimde konuyla alakalı olmasına karşın yeni konu açıp kirlilik yaratmaya değmiceğine inandıgım küçük bi sorum var...
yukarıdaki linklerde kitap tamamen verilmiş durumda sanırım bununla ilgili bir problem yok ben bu bilgileri görünce direk bu şekilde okumanın çok zor olucağına karar verdim bu yazıları nasıl pdf formatında bir ebook haline getirebilirim acrobat readeri şöyle bi karıştırdım ama ilkdefa açıyo olmamdan kaynaklı bi sorun olarak bunu nasıl yapıcağımı bulamadım... (genelde netten indirip telefonda okuyorum) yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.