İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Birileri Benimle Uğraşıyorum.. Yardım Edin Arkadaşlar..

B

bazobehram

Misafir
Arkadaşlar Bir kaç gündür.. SAyfa To da yükselme Var.. Ve Tıklamalar çok Feci Şekilde Arttı.. Herhalde bir Beni BAnlamaya Çalışıyor.. Bende Reklamları Çektim.. Google ye Mail Atıım.. ama Genede Banlanırmıyım ya.. ? Arkadaşlar Acil Bir şekilde yorumlarınızı bekliyorumm.. Yada Yapmam Gereken bAşka Bişe varsa.. Söylemenizii...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Eğer sitende kurallara aykırı bir içerik yoksa neden banlanasın? Çekme reklamlarını bence... Para kazanacakken çekilirmi...
Böyle özel günlerde reklamlara verilen ücretler artabilir bunu anormal bir durum olarak algılamayın.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaş Ücret Değil , Tık Arttı Diyor... Dostum Sen At Google'a Mailini ;) Reklamları Kaldırma..

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bencede maili gönder reklamlar dursun... Google seni yönlendirecektir...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
tıklama artması banlancan anlmında degil. cıkan reklamlar sanırım hep min. fiyatta olan reklamlar yani

tıklamaları kazançla min fiyattan bölersen ortaya cıkan fiyatı dengelimi kontrol et.

yakaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bırakın banlamayı mail gönderdiğiniz için google bu gibi durumlarda sizi "dürüst bir ortak" olarak değerlendirecektir ve bir yol gösterecektir.Bende de bir çok sorunlarımda google ciddi manada yardımcı oldu...Bence reklamı kaldırmayın ve mailin sonucunu bekleyin

B

bazobehram

Misafir
Arkadaşlar Ben googleye kendimi Ve Adwords ların hesabını korumak amaçlı olarak kaldırdım dedim.. .. sahte tıklama olduğundan şüphelendiğimi söyledim..yani geri reklamları koyarsam bence olmaz

D

DirtyZen

Misafir
zaten google çalışanlarıda bu dürüstlüğü bekliyor sizden bana gelen bir mailde aynen şöyle yazıyordu

Eğer illerde sitenize gelen bir ziyaretçi nedeniyle geçersiz tıklamaların
oluştuğundan şüpheleniyor iseniz, şüpheli faaliyetleri izlemek amacıyla site
kayıtlarınızı incelemenizi ve bizi bulduklarınızdan haberdar etmenizi tavsiye
ediyoruz.

bunu kendiside istiyor fakat reklamları kaldırma olayını bilemem o senin tercihin.

Forumolaycom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Doğru söylemişler Bence mail atmalısın geçersiz tıklamadan şüpheleğindiği o yüzden reklamları kaldırdığını yardım etmelerini iste. Mutlaka Cevap gelir ;)

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mail at reklam kaldırma googleye bildirmen yeter.. onlar çözüm bulur.. belkide birileri tıklamıyor sen bu işi çözdün süper hit alıyorsun

N

NRT

Misafir
Arkadaşlar tıklamı oranı cok yükselmiş yani %1 tıklama oranı varken %20 %30 lara cıkmış bunun hitle alakası olmaz. 3 sayfa acılır ziyaretcilerden 1 i tıklar al sana %33 tık örnegin.

Google a bildir durumu. Bir an önce yoksa banlanabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5